IRC-Galleria

muhku56

muhku56

Kimmo Käärmelahti

Nivuset muusinaKeskiviikko 19.04.2006 09:52

Sanon sen heti, että ei täällä mitään riettautta ole harastettu. Kyllä nivuset ovat muusina ihan muusta hikoilusta. Eilen nimittäin kävelylenkki pidennettiin neljään kilometriin. Ja kun pari viikkoa sitten kilometrin lenkkikin sai minut kuoleman porteille, niin arvaatte varmaan missä kunnossa olen neljän kilsan lenkin jälkeen.

Yöllä veti suonta jalasta ja aamulla ei meinannut päästä sängystä pystyyn. Ja nyt on kävelty pari tuntia kuin puujaloilla. Mutta niinhän se on, että kaikki mikä ei tapa vahvistaa. Minä tosin en vielä tiedä, kumpaan ryhmään tää kävelyinnostus johtaa.

Mutta tavoite pyhittää keinot. Kun ajatus olisi viettää vielä täysipainoisia eläkepäivitä 15 vuoden päästä, niin nyt siihen on panostettava. Painosta olisi saatava pois 1,5 sementtisäkillistä. Ei toki ihan hetkessä mutta jos parissa vuodessa. Että rantakuntoon vuodelle 2008 tässä tähdätään.

Jos joku nyt haluaisi minut mainokseen teemalla "suosittelen tätä sinullekin", niin minä vaan totean, että eihän sitä muutakaan valhellista mainontaa ole onnistuttu vielä kitkemään. Eli jos rahasummasta sovitaan, voisin vaikka poseerata tuollaisessa mainoksessa. Mutta en ilmaiseksi.

Mutta on tässä kävelyssä ainakin yksi hyvä puoli. Neljän kilsan lenkki on hyvää yhteistä keskusteluaikaa Rakkaan Vaimon kanssa. Nykykunnossa tosin enimmäkseen niin, että Hän puhuu ja minä kuuntelen. Mutta kun kunto nousee niin puhe lisääntyy. Näin ainakin uskon. Mutta sitten Rakas Vaimo varmaankin joko pidentää matkaa tai tihentää tahtia.

Ans kattoo nyt.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.