IRC-Galleria

arvostelua, jaksamista jneKeskiviikko 14.06.2006 13:22

koulun kesätehtävästä on tulossa mörkö. En tiedä missä vaiheessa sitä kuvittelen tekeväni. Koitan ottaa niskasta itseäni kiinni juhannukseen mennessä. Ehkä.

Viikonloppuna kuvasin yhtä tapahtumaa, jossa onnistuin jonkun huono-olokohtauksen saamaan ja lähdin pois, no 50 kuvaa sieltäkin poltin asiakkaalle cd:lle kumminki. Kirkaspaahtava aurinko, ei ole kumminkaan niin kiva tapahtuma kuvaukseen. Lisäksi unohdin ottaa lisää muistikortteja töistä mukaan, joten jouduin kuvaan pelkkää jpg:tä, kun oli vain yksi kortti mukana, eli mitään hätävara tiedostoja, josta sävyjä olisi voinut kaivella sekä vaaleisiin että tummiin lisää, ei ollut olemassa.

Sunnuntaina kuvasin yhdet ristiäiset, jotka olivat kyllä aika vaikea paikka kuvata. Pieni tila, paljon ihmisiä, matala tila, katto puunvärinen jne, millä pirulla sen sitten valaisi. Onneksi sentään ikkunoista ei tullut suoraa auringonpaistetta sisälle, se olisi puuttunut. kuvasin salamalla (kaksi kappaletta, toinen kaapin päällä välkkymässä) sekä vallitsevalla valolla, joka oli kyllä parempi, ainut että kohinaa sitten tuli, ja liike-epäterävyyksiä.

Koulusta oli tullut arvostelu puolesta vuodesta. Valokuvauksen osalta sain 4 arvostanaksi, jota on kai syytä pitää hyvänä. (arvostelu asteikko 0-5) epäilen että yhtään vitosta ei ainakaan meidän ryhmälle jaettu. Lowkey saappaan kuvani oli yhtäkkiä muuttunut arvostelijankin mielestä lowkeyksi, kun se kritiikissä oli, sain siitä hyvin paljon negatiivissävytteistä kritiikkiä "tuon ois pitänyt olla noin ja tuon noin ja tuon näin ja missä se ja tonne sitä lisää" jne sillon jäi fiilis ettei opettaja pitänyt sitä lowkeynä alkuunssa. Tämä lowkey kuva oli ainut joka kritiikissä mainittiin erikseen.

ottaa tuosta sitten selvää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.