IRC-Galleria

arkeaKeskiviikko 23.07.2008 23:39

Mennyt hyvin nopeasti studion parissa aika. Homma alkaa rutinoitua ja muutamia säilytysratkaisuja on vielä lähinnä työpöydän ympäristössä mietittävä, se että kaikki roju on pöydän alla jaloissa ei ole fiksua, sitä paitsi vaikka pöytä onkin iso se on silti rajallinen. Pitäisi viettää studiolla enemmän aikaa vain "hengailen". Nyt lähinnä vain kuvaan siellä, haen tai vien tavaraa ja päivystän kuvanoutajien/hääpalavereiden aikoja.

Jos homma menee kuten pitää ostan talvella paremman kuvankäsittelykoneen, niin voin viedä tämän studiolle kakkoskoneeksi ja pitää kotona paremman -30km ajelu suuntaansa pelkkää kuvaakäsittely tekemään ei ole mitenkään järkevää.

Tämä viikko on sellainen millaisia jaksaa hyvin tehdä, yhden päivän olen ollut entisessä työpaikassani tekemässä tuurausta, kaksi päivää kuvaan studiolla ja tapaan ihmisiä (5 kuvausta, 3 hääpalaveria +5 kuvan noutoa), sitten yhtenä päivänä puolivpäivää kuvaan ulkona -jää siis puolitoista päivää hoitaa kuvankäsittelyä ja muuta. Se ei ihan riitä, mutta jos yhden päivän saa pidettyä täysin vapaata se on ihan kivaa. Ja talvi on varmasti hiljaisempi.

Ihmiset löytävät minut eri kontakteilla pikkuhiljaa, joka on mukava asia. Kuvaukset ovat periaatteessa kaikki menneet ihan mukavasti, viikko sitten perjantaina otin yhdestä tutusta lapsesta kuvia joita laitan varmasti myöhemmin näytille. Oli kuvia joita olin jo hetken suunnittellut, sellaisia mitä on tehty kautta aikojen, eivät ole nyt muodissa ja minä en ollut aikaisemmin tehnyt. -muutama käyttökelpoinen ruutu tuli ja ne riittävät, otettiin lapsesti ensiksi nimittäin ei-kokeilulliset kuvat että saivat varmasti jotkut kuvat olemaan. Lapsen isukki omistaa painotalon ja nyt olisi hyvä sauma kokeilla joitain uusia tuoteita -ongelma tietenkin on siinä että kaikki mitä minulta tulisi ovat yksittäis kappaleita. -> hinta kohoaa.

Tähän painotaloon liittymättä huomenna on haettavissa ensimäinen valokuvakirja jonka tein kokeiluksi, mielenkiinnolla odotan minkälaatuisena kuvat tulevat ulos -tämän hinta ei enää hivo pilviä, mutta luonnollisesti minun tekemiskustannukset ovat suuret, ajattelin että näitä voisi myydä hääparille potretti ja kirkkokuvauksen yhteydessä pakettina.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.