IRC-Galleria

Pitää osoittain paikkansa. Muutamat ihan hyvin (omasta) mielestäni onnistuneet työkuvaukset nostavat hieman mieltä. Se vaikka vie kouluun aika paskaa, niin jos maksaville asiakkaille tuottaa kumminkin kelpo laatua, on minusta tärkeämpää.

Sitä paitsi olen sen verran puhki jo nyt tuosta koulusta, että vuoden-kahden tauko tuosta hommasta tuon jälkeen ei välttämättä ole pahasta, tietenkin on mahdollista ettei sinne palaa, riippuen miten ne saavat nyt opteusasiat järjestettyä niin että muodollinen pätevyys ei mene oikean tiedon ja taidon edelle.

Olenhan minä mennyt jollain tapaa eteenpäin puolessa vuodessa. En olisi ottanut vuosi sitten tämäntasoisia kuvia. Tosin pelkään koko ajan kovasti että en kykene erottumaan siitä massasta mitä markkinoilla on. Toisaalta, jos nyt koittaisi hankkia itselleen perustietoja ja taitoja ennenkaikkea varmuutta, voisi miettiä myöhemmin sitä erottumistaan.

Koulussa en viime kerralla sitten saanutkaan oikeastaan mitään järkevää palautetta kuvistani, yleiseen tasoon petyin taas kerran.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.