IRC-Galleria

elämä jatkuu taasMaanantai 16.10.2006 01:21

Koulu ohi, objektiivitutkielma tuli takaisin paikkailtavaksi, eli ei mennyt läpi -kuten ei suurimmalla osallakaan luokastani. Fantasiakuvat tuli tehtyä, sunnuntai iltana otettuun vaatekuvaan tuli mielestäni nättivalo, vaikka koulussa oltiinkin sitä mieltä että pienessä tilassa valo on heijastellut liikaa, mutta minusta softpoksi läheltä toi nätin valon, eikä niitä heijastuksia niin hirveästi ollut -varjot olivat jo muutenkin tukossa. Pitäisi oppia käyttämään tuota pehmeää valoa enemmän ja oppia tuomaan ne valot tarpeeksi lähelle kohdetta.

Koulussa harmaasuotimen käytöstä oli opettajan kanssa näkemyseroa, hänen mielestä meillä on ideaalitilanne, kun lamput voi viedä kaus kun tehoa on liikaa eli ei tarvita. Koitin hieman inistä että ei se ole sama asia kun saada tehoa pienemmälle vaihtoehto. Ei sillä että meillä kameran eteen harmaasuodinta olisi, lamppujen eteen on nd-kalvoa kyllä, ainakin jossain, sen voisi etsiä käyttöön.

Seuraavaksi tuli oikeastaan vain kolme kuvaa tehtäväksi ja aika vapaasti sai päättää mitä kuvaa. Ajattelin että voisin kysyä yhdeltä kaverin kaverilta että tulisiko hän malliksi, niin voisi hämätä mielenkiintoisen näköisellä ihmisellä kuvaustaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.