IRC-Galleria

illan kuvas peruuntuiPerjantai 20.01.2006 20:54

Tämän illan kuvausperuuntui sairastapauksen takia. Sitten iski ahdistus, taas vaihteeksi. Pitää keksiä joku uusi ja ihmeellinen kuvausidea, tuon takia mitä en kuvannut tänään. Se ei onnistu oikein muilla malleilla ja malli leikkii niin kiireistä (tai minun aikataulut on vähän tiukat) ettei ehdi uusiksi kuvata.

Ahdistus ei koskenut vaan kuvausidean keksimistä vaan tätä koko helvetin valokuvaaja hössötystä. Se normaali "musta ei tuu mitään" "minä en opi mitään" "yksikään kuva ei ole hyvä" jne.

Inisin asiasta hetken irc-tutulle valokuvaajalle joka kertoi ettei ne asiat siitä helpotu ja se työn mielenkiinto onkin.

No söin suklaavanukasta ja käsittelin kuvia, nyt on kaikki rästikuvat mielestäni käsitelty ja helpottunut olo. Se että työt eivät kaadu niskaan helpotti myös hieman tota musta-ei-tuu-mitään oloa. Huomenna on uusi kuvaus ja voin kertoa että ei oikein aavistusta miten sen toteutan. Pystytin jo valoja valmiiksi, mutta heijastimien yms paikat hakematta ihan täysin, pitää katsoa sitten mallin kanssa, toivon ettei aika lopu. Kolmen tunnin päästä kuvauksen alkamisesta alkaa siellä hääkuvaus (onneksi ei minulla).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.