IRC-Galleria

huominen kuvausMaanantai 13.02.2006 21:08

En tiedä onko huominen kuvaus hyvä vai huono asia. En ainakaan voi panikoida keskiviikon koulua, kun on ehkä syytä keskittyä siihen että hoidan sen huomisen kuvauksen. Vien sinne edellisiä kuvia mennessäni johon nyt voisi olla myös tyytyväisempi.

Lähden taas vähän mitä sattuu kalustolla liikkeelle. Kuvaan omalla kameralla, koska en halua kuvata nikonilla (koska en sitä osaa käytää, kun hyvin auttavasti, typeryyttä minusta lähetä reissuun vehkeellä jota ei osaa käyttää). Sitten en saa akkuvaloja mukaan. Neiti sai kyllä ihan valita ottaako yhden akkuvalo setin, jossa molemmat valot säätyvät samasta vai kolme salamaa jotka sitten tarvitsevat sähkön peräänsä. Ruuat kuvaa kyllä noilla loistavasti, mutta se hallissa juokseminen voi olla vähän ikävämpää.

Pitää muistaa viedä ne lapsikuvat myös sille perheelle huomenna. On minulla muistettavaa (jatkojohtoa, isompi muistikortti, kuva-cd, diat, kuvat, lapsikuvat... tuossa on lista top6 asioista joista jotain varmasti unohdan ja sitten kiroilen)

Ainii ja se koulun koekysymysten vastausten pitäisi jostain löytyä. Pitää keksiä jotain huomenna niihin. mm. kysymys selitä resoluutio kamerassa ja skannerissa (tulostimessa ja näytöllä osasin) siinä ei selitystäni hyväksytty... Jos joku tietää hyvän ja ytimekkään selityksen voisi sen kertoa minulle. Luulen tietäväni asian, mutten näemmä sitä osaa kertoa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.