IRC-Galleria

luottavainen alkuKeskiviikko 15.02.2006 00:06

Perseelleen meni. Taas teknisiä ongelmia. Minä vittu en osaa pitää sitä salamaani sellaisella asetuksella että muut välähtäisivät oikein, tällä kertaa se oli sitten master-asentoon jäänyt, ja eihän ne isot välähdellkyt sillä. Huomasin sen puolivälissä kuvausta.

Viisi ja puolivuotias lapsi ei ollut kovin ohjeiden kuuntelu tuulella. Iloinen ja vilkas kyllä, mutta ei kameralle päin.

Sitten kun tajusin että mikä vikana oli salamoissa, olin jättänyt 800 asan sitten päälle, ja noh. sen huomasin vasta ruokakuvauksissa.

Ruokakuviin valot oli liian tehokkaat. aukolla 22 meinasi palaa puhki (tässä vaiheessa asa oli jo 100). Kuvasin munkkeja, jäätelöä (joka suli) kahvia jne. En osannut sommitella.

Aikataulut venyt ja lopulta mulla oli aikaa tasan puolitosita tuntia sitten studiolla käsitellä ne kuvat. Eihän sitä ehtinyt, ihan kamalaa käsittely tullut tehtyä mutta vaihtoehtoja on pakko alkaa mainostoimistolle. Työnantaja raakkas melkein 60 kuvaa jotka pitäisi käsitellä sinne. nyt on ehkä 40 tehtynä. Pakko mennä huomenna ennen koulua niitä vie tekeen.

Hyvä puoli että ei ehdi koulua murehtiin kun on muutakin murehdittavaa. Ja ne kuvat eivät mitään valon mestariteoksia olleet. Suurin osa todella paskaa. Kiva tehdä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.