IRC-Galleria

kouluaPerjantai 17.02.2006 00:06

Koulussa tulee hulluksi.

On varmasti totta että minulla ona ivan mahtavan hieno ja aivan loistava työpaikka (josta olen kiitollinen) joka osallistuu hyvin minun koulutöihini, mutta voisi sitä myös ymmärtää että teen aivan saatanasti duunia niiden koulutöiden eteen, että jotain on minullakin pelissä eikä vain työpaikkaohjaallani.

Lapsi kuvasta pidettiin ja lasikuvakin selvisi ilman suurempia haukkuja (joka oli minusta ihme) mutta lowkeytin mustat olivat sitten liian mustia ja asiaa ei oltu täysin ymmärretty. nNiillä on aika paska tykki, mutta turha sitä siellä alkaa inttääkään. Saatiin tänään sellainen annos densitometriaa ja muuta mukavaa matemaattista kaavalaskelmaa eli valokuvauksen teoriaa ja ei tee mieli sanoa mistään mitään. Odotan innolla milloin he esittävät matemaattisen kaavan millä lasketaan kuvan visuaalinen kerroin.

Joo. huomenna digiä, kiinnostus vähän nolla, vaikka sen puolen opettaja onkin ehkä eniten ihmistä muistuttava henkilö (tosin myös ehkä noh, ei voi sanoa epäoätevä, muttei niin ylipätevä kuin yksi tapaus tuolla).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.