IRC-Galleria

kuvasten väliäKeskiviikko 01.03.2006 00:26

Kuvasin sunnuntaina hieman huonohkoja kuvia jos asiaan haluaa nätisti ilmaista. En osannut pelata valon kanssa ollenkaan, ja kotona tajusin että se sateenvarjo, jonka laitoin päävaloksi, (että tulee pyöreät pisteet silmiin ja tarvittaessa arskoihin) oli hankalampi käsitellä kun softpoksi, jonka olisi saanut nätimmin varmaan ammuttua enemmän pyyhkivästi. Tässä kohtaa työnantajani muistuittaisi, että sinähän olen oppisopimuksessa, ja sinun kuulluu oppia. Haluaisin vaan niin kovasti olla hyvä jo nyt, ja tuollainen tyhmyydeen piikkiin menevä valojen vaihtelu ei oikein toimi.

No, siis kuvista tuli vähän huonoja, likalle tuli sellanen +10 kg lisää painoa valostani. Tänään on sit photoshoppailtu. Neliö rajaus johon kuvia teen (siis kouluun) on hankala, tosin ihan itse keksimänä rajaus. Kun siis kuvaa kameralla jossa on kinokoon kenno.

Nojoo, huomenna aamusta tulee lapsi ja illasta sitten pari neitiä. Ehkä tämä etenee. Esineiden kuvaus on paljon hitamaanpaa mitä luulin. Aloitin kyllä fiksusti serpentiini-shampanjalasi-kumisaapas - kiiltävätermospullo akselilta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.