IRC-Galleria

[nalleann]

[nalleann]

found the deep love inside

a........ dream :PTorstai 07.05.2009 12:42

Yeah again! But this time the dream was so amazing!
And I know I wasn't supposed to be here for some time but I HAD to write this down!

Tákže, musím zmínit, že včera jsem byla na té jedné smutné události, kam se hromadně s rodinou chodí a myslím, že to ovlivnilo můj sen.
Zpočátku jsem byla v nějakým městě (snad někde na jihu Moravy) a hledala poštu (spíš si myslím, že místo konání fesťÃ¡ku?). Zastavila jsem malýho kluka a ten mi řek, že je to na druhý straně města, asi u třetí pošty, bo co. Tak jsem šla, přešla silnici, u autobusový zastávky byla nehoda a zrovna tam nakládali nebožtíka pod plachtou (ano, projevilo se to), ale nic, šla jsem dál.
A pak už blik a já byla uprostřed strmýho kopce/skály (bez kamení) ještě asi s Alčou (nebo to byla Mirka?) a ještě dvěma neznámýma holkama, zatímco ostatní byli před jezerem.
Kdybych to mohla nakreslit, bylo by to lepší. Prostě jak je amfiteátr, tak tak bylo to jezero a tam, kde má amfiteátr hlediště, tam byli fanoušci no a my na tý 'skále' měli perfektní místečko s výhledem doprostřed toho jezera, takže vpodstatě zepředu na diváky.
No a hráli tam asi Negative, což nevím jistě, ale byl tam Jonne, který najednou vběhl do toho jezera, asi se osvěžit (úplně ho vidím před očima, jak měl ty svý zeleno-žluto-jakýsi úplý lesklý kalhoty a nic víc (samo že i boty). No tak šel šel šel a všichni mysleli, že si zaplave, ale on najednou došel tak daleko, že se ponořil pod hladinu, a to všichni lapali po dechu, že se snad utopí. No ne, pak se vynořil, zaplaval pár koleček a doplaval na místo, kde jsme stály já a kamoška. Já si ho fotila naprosto dokonale profesionálním foťÃ¡kem (jo, to mám asi z obřadu, kdy mě zaujal ten Nikon), Jonne se napřímil (:D) směrem ke mně a povídá něco v tom smyslu, že se uvidíme/setkáme, ale úplně tak zaujatě, konsternovaně, jenom na mě, no samo, že pro mě to bylo příjemný. A já, od přírody pochybovačná, jsem se podívala za sebe nahoru, jestli neukazuje na někoho nade mnou, i když jsem věděla, že tam je jen skála a nikde kolem mě nikdo nebyl, jen ta kamoška (k té sem pronesla něco jakože na ni to asi nebylo, že je už přeci jen starší... blbost) a tak jsem prohodila směrem k Jonnemu "No, to bych chtěla vidět..."
No pak jsem se najednou ocitla v nějaký jídelně, kam jsem si šla přisednout k nějakým borcům, což bych nikdá neudělala v realitě, ale oni byli super. Koukali jsme se na TV, kde hráli Apocalypticu (tak jsme se dohadovali, jak se skloňuje Paavo - s Paavem) a pak bylo ještě něco zajímavýho (kromě teda kupování bílých bot), ale netuším už.

Každopádně možná na to mělo vliv i to, že jsem před spaním v hlavě viděla vesmír. To se mi nikdy nestalo, tak detailně vidět všechny ty dráhy, hvězdy, mlhoviny, Slunce, dokonce i Zemi a Saturn. No paráda, jsem za ten sen ráda :P

Asi takhle to nějak vypadalo, vyhledala jsem si tohle foto až ráno, takže mě neovlivnilo :D
http://antifan-real.deviantart.com/art/Grand-Universe-17189369

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.