IRC-Galleria

^KaT^

^KaT^

*naiset rakastuu renttuihin.piste.com*

8 reikää!!!! Maanantai 10.03.2008 23:15

Tänään puhelin soi kello 10:25. Henri pääsi anestesiassa tehtävään hampaiden reikien paikkaukseen. Joulukuun hammastarkastuksessa oltiin löydetty 5 reikää maitohampaista.
Kello 13:30 lähdettiin taksilla kotipihasta terveyskeskuksen yhteydessä olevaan keskushammashoitolaan. Ajan piti olla kahdelta, mutta viivästyi tunnilla.
Henri nukutettiin syliini, jonka jälkeen raavas anestesialääkäri nosti Henrin peitoilla pehmustettuun hammaslääkärintuoliin. Minun käskettiin tulla tunnin kuluttua takaisin, sillä välin sain poiketa kahville.

Neljän aikoihin palasin takaisin hammashoitolan aulaan. Anestesia lääkäri tuli sanomaan, että kaikki oli mennyt hyvin ja pora oli viuhunnut.

Puoli viideltä tuli hammaslääkäri ja kertoi, että Henriltä oli paikattu 7 reikää ja yksi maitohammas poistettu melkein juureen asti ulottuneen reiän vuoksi. Onneksi kysyin kielijänteen leikkauksesta, sillä he olivat unohtaneet sen. Hammaslääkäri lähti kuin ohjus takaisin ja kuulin, kuinka hän kysyi anestesialääkäreiltä, että eihän Henri ole vielä herännyt. Niinpä kielijänne leikattiin ja Henri sai kaksi itsestään sulavaa tikkiä kieleensä. Tämän hammaslääkärin mukaan kielijänne oli ollut hyvin tiukka, toisin kuin aiemmin tapaamamme hammaslääkärin mukaan vain vähän. Näkemyseroja saman ammatin harjoittajillakin.

Puolikuuden aikaan pääsimme vasta Henrin luo, sillä Henri oli oksentanut poistettaessa hengitysputkea. Oksennusta epäiltiin päässeen keuhkoihin ja saimme penissilliinikuurin sekä särkyä varten Pronaxenia. Huomenna menemme röntgeniin keuhkokuvia varten, jonka jälkeen omalääkärimme saa katsoa kuvat ja päättää tuleeko lääkitykseen muutoksia.

Nyt Henri parantelee muutaman päivän itseään lepäämällä ja nauttimalla jäätelöä ja muuta viileää.
Palkkioksi urheasta reissusta pieni mies sai robottikäsi prätkähiiren ja mummolta lohikäärmeen ja ritarin aseineen :) Kyllä kelpaa olla kipeä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.