IRC-Galleria

^KaT^

^KaT^

*naiset rakastuu renttuihin.piste.com*

TikanpoikaKeskiviikko 09.07.2008 01:52

Reilu viikko takana yhteiselämää rinsessan kanssa. Ristiäiset ensi lauantaina, eikä nimeäkään vielä :D
Tyttö on aivan ihana. Isänsä näköinen. Syö hyvin, tosin mun rintojen maidon määrä vähentynyt, kun on ollut stressiä ja kun on ollut pakko antaa lisämaitoa, on neidistä tullut laiska rinnan imijä. Nukkuisi vain rinnalla. Ja huomattuaan, ettei maitoa tulekaan niin helposti kuin pullosta, kiljuu kiukusta. Kivaa :/
Alta viikon ikäisenä nukkui yössä 2-3tuntia kerralla, nyt päältä viikon ikäisenä on nukkunut 4-7tunnin yöunia. Neiti valvoo illasta kuin tikanpoika ja tarkkailee maailmaa ellei ole rinnalla. Valvoo putkeen sellaiset 2-4tuntia, joten ei sinällään ihme, että on väsy ja nukkuu yöt hyvin. Aivan erilainen lapsi kuin Henri muinoin. Näillä "ei ole kylmä, mutta ei ole kuumakaan" ilmoilla, en ole osannut pukea tyttöä oikein ja on päässyt hikoamaan niin, että nivuset rikki. Nyt niitä paikkaillaan huolellisella pesulla, kuivauksella ja talkitsemisella sekä ilmakylvyillä. Toinen mikä voi olla syynä nivusten rikkoutumiseen on vaippamerkki. Napakin erittää mukavaa nestettä vielä vaikka putosi jo viime keskiviikkona pois. Sitä hoitelen Basibact puuterilla. Kieleenkin ollaan onnistuttu saamaan sammasta ja tänään neiti irvisteli puolukan maulle. Toivotaan ettei sammas tartu mun muutenkin arkoihin rintoihin. Neiti, kun lussutti rinnat ruvelle.
Muutoin meidän arki rullaa yllättävän hyvin. Henri on oikea malli isoveli. Pientä mustasukkaisuutta oli viime viikolla, mutta nyt kun leikkikaverit ovat palanneet lomilta, ei enää ehdi olla niin mustis. Vieraista harvat ja fiksut ovat osanneet huomioida liki 6v ainoana lapsena olleen Henrin pienin isoveljen lahjoin, mikä on liikuttanut etenkin minun mieltä. Osa vieraista on ollut niin törppöjä, että ovat kengät riisuttuaan lampsineet vain vauvaa ihastelemaan. Onneksi pahin vieras buumi on ohi ja nyt alkaa olla aikaa rauhoittua omalle perheelle. Mikäli sama rumba jatkuisi edelleen, karkaisin lapsien kanssa Timbuktuun.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.