IRC-Galleria

^KaT^

^KaT^

*naiset rakastuu renttuihin.piste.com*

...viihteellä...Sunnuntai 28.09.2008 07:10

Vartti sitten kotiuduin Tamperkeleen yöelämästä. Missään virallisissa yökerhoissa en kolunnut vaan turrutin perseeni kuppiloihin, joissa oli paljon kivempi jutella henkeviä kera viinan :)

Elikkä minä sittenkin raaskin antaa Saaran hoitoon ja lähdin hummaamaan arjen tomut jaloista. Saara meni mummun ja paaperon hoiviin. Samoin koiruus. Henri meni omalle isälleen jo perjantaina.

Meidän piti aluksi lähteä isännän kanssa yhdessä, mutta päädyttiin sitten lähtemään eri seurueissa. Minä valkkasin seurakseni hyvän ystäväni Miliam ja isännän piti mennä omien kavereidensa kanssa, mutta väsymys iski raskaan työn raatajaan. Isäntä jäi kotiin lepuuttamaan luomiaan. Minä aloittelin Pamsun kanssa jo yhdeksän aikaan kotona ja olinkin kaupunkiin lähtiessä pienissä sievissä. Nauratti ja kikatutti niin pirusti. Oikeeta teinimeininkiä. Kaupungissa tuli sitten kiskottua 2 tuoppia sidukkaa ja kolme suhtkoht vahvaa drinkkiä ja silti en humaltunut enää yhtään. Pikemminkin laskuhumala ja nälkä yllätti. Kotimatkalla orjuutinkin sitten tyttäremme kummisedän (tämän iltaisen taksisedän) ajamaan grillin kautta, jotta mamma saisi syötävää :D Kyllä mä oon kamala!

Mutta huonosta humaltuvuudesta huolimatta, oli kiva päästä tuulettumaan. Ei sitä tiedä, koska seuraavan kerran on mahdollisuus. Taas vuoden päästä?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.