IRC-Galleria

^KaT^

^KaT^

*naiset rakastuu renttuihin.piste.com*

Äidin iso iloinen tyllerö <3Torstai 30.10.2008 02:43

Saara täytti toissa päivänä 4kk!
Neuvolassa kävimme eilen ja tässä tärkeimmät tiedot.

Paino 7480g, kasvua edelliseen neuvola käyntiin +660g
Pituus 64cm, kasvua edelliseen neuvola käyntiin +3cm
Päänympärys 41cm.

Painon ja pituuden suhde on ollut yläkanttiin tähän asti ja nyt lähtenyt laskuun kohti keskikäyrää :)
Pituudessa Saara on mennyt koko ajan keskikäyrällä. Ei sinänsä ihme, mikäli on perinyt minulta lappalaisten tappijalat :D

Neuvolatädin turinat:

"Kasvaa tasaiseen. Iloinen tyttö (kukkanen piirretty perään). Pärrää. Lelua tavoittaa ja tarttuu. Jäntevä. Melkein kääntyy."

Oma näkemykseni tyttärestäni on se, että Saara ei lähellekään edes yritä kääntyä. Köllöttelee tyytyväisenä selällään. Ehkä alamme sitten vähän harjoitella kääntymistä, kun nyt olisi aika jo oppia kyseinen taito. Jäntevä Saara kyllä on. Selällään maatessaan yrittää ylös, liekö istumaan, kun kohottaa pään ja hartiat useamman sentin korkeudelle lattiasta. Tai sitten Saara vain trimmaa pyykkilauta vatsaansa ;)
Nyt viime viikolla oppi ihan tarkoituksella ottamaan lelusta kiinni lelua tarjottaessa käden läheisyyteen ja nyt ihan viime päivinä on alkanut tavoitella kaikkea mikä on käsien ulottuvilla.

Maanantaina aloitimme soseiden syömisen oikein kunnolla. Saara on kylläkin jo 3kk iästä syönyt iltaisin velliä (maissi) ja aikuisten kahvitellessa maistellut kaikkea voista hilloon ja ihan vauvan hedelmäsoseisiin. Taisi olla vikatikki hemmotella rinsessaa herkuilla, kun kasvissoseiden syönti tökkii nyt. Aloitin kokeilemisen ihan keittämällä perunaa ja soseuttamalla sen keitinveteen. Koska kotitekoinen on aika rakeisempaa kuin kaupan, niin Saaran perunansyönti oli yhtä takkuamista. Niinpä suuntasin kauppaan ja ostin ihan kasvissoseita. Perunakukkakaalisose meni ainakin hiukka paremmin alas vaikka makunautinto ei näyttänyt olevan parhain :)

Saara nukkuu yönsä kokonaan. Nukahtaa siinä BB:n aikana ja herää aamuisin klo 8-9 välillä. Joskus herää kerran yössä ja silloinkin vasta klo 5-7 välillä. Syö huikeat 100ml maitoa ja jatkaa unia.

Ei voi valittaa. Saara on kiltti ihana rakas <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.