IRC-Galleria

^KaT^

^KaT^

*naiset rakastuu renttuihin.piste.com*

depis. mikä se on?Lauantai 11.02.2006 23:53

Mun vieteri on mennyt poikki... en lähde enää käyntiin millään vaikka kuinka yritän. Jos saan jostain virtaa aamuksi niin sitten olen illalla kuollut ja päinvastoin. Perkele.

Matti Nykästä lainaten *elämä on ihmisen parasta aikaa*

Ja paskat =)

Jos laittaisimme kyseisen klisheen psykiatristen hoitolaitosten seinille, olisin satavarma että se vain lyhentäisi elinikää *wirn*

Rakastan nukkumista. Kuuluu depikseen. Nukkuisin vain koko ajan jos voisin. Tai sitten vain makaisin valveilla raatona, kunhan ei tarvitsisi mitään tehdä. Mutta ei se ole niin helppoa. Varsinkin kun lapsi. Ja mies. Yhtä vaativia molemmat. Mihin ne joutuiskaan jos mä vaan tsiibailisin tähtitaivasta höyryävän perunakattilan sijaan. Kamala ajatus.

Rakastan myös syömistä. Vasta äskettäin olin hillittömällä dieetillä ja pudotin läskini pois. Ja nyt syön niitä takaisin. Mikä mua vaivaa?
- No depis tietenkin!
Joten mä siis syön. Syön kuin viimeistä päivää. Syön vaikka olisi jo ähky. Syöminen helpottaa elämisen tuskaa *wirn* Siis mä syön, syön ja syön kunnes makaan jossain raatona, kun en jaksa evääni liikauttaa...
Yhtenä kertana vedin 8kpl pannukakun palasia hillo ja vaniljavaahdon kera. Ahmin sen pelkästä ahmimisen nautinnosta. Ei mun nälkä ollut. Se syöminen vaan turrutti kaiken muun. Sairasta. Tarvin lekuria.

Toivottavasti ette voi pahoin *wirn*

Rakkaudella Etovuus

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.