IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

SchaisseLauantai 05.07.2008 03:05

Kaamee päivä. Hiqi, Qura, Öljy, Musta Rägä, Zuonenveto.

P.1 On se kivaa kun on lämmintä, tais olla ihan hellettä päivällä. Mutta se lämmin päivä on yhtä HELvettiä jos pitää istua autossa 2h, tuuletus ei pelaa (ei voinu huudattaa puhallinta koska piti kuulla radiopuhelin) ja ilkeet sedät moittii vihamielisesti ku teit väärin!! Sori ku oon niin tyhmä etten osaa kuunnella ohjeita, jotka ei musta ollu kovin selkeitä. En ees usko oppineeni kovin paljoo siitä selityksestä, mulle jäi vieläkin epäselväksi miten pitää täsmälleen jarruttaa jos haluaa pysyä tiellä. Enkä usko oppineeni 230e:n teoriatunneistakaan kuin ehkä 20e edestä: mm. jotain katvealueista, taloudellisesta ajosta, perseessä kiinni ajajista ja hirvi(öi)stä. No mut paskat, nyt on käyty koko homma eikä tarvi todistella osaamistaan noin viiteenkymmeneen vuoteen. Toisaalta myös huono asia. Tiedän jo nyt että parinkymmenen vuoden päästä mun kaltaset huonosti liikennesäännöt osaavat blondit on liikenteessä vaarallisia ;D

A.1 Kun radalla oli hikoiltu ehkä kymmenen litraa, tuli sählinkiä kun lähdin ajamaan Autokoulu Baanaan (mukana oli yks joka jäi melkein ilman kyytiä, pelastin sen). Kun piti mennä suoraan aka kääntyä itse asiassa loivasti oikealle, vedin liikenteenjakajan VASEMMALTA puolelta. :D Kaveri sano että hei mun piti ajaa tosta... Piti vähän koukata mutta peltirysy kenenkään kanssa ei onneks ollu lähelläkään. Ihmetyksellä selvittiin.

S.1 Teoriatunnit meni hitaasti mutta hyvin. Sain loistavan idean; veisin sen kakkosvaiheen todistuksen samant tien Lahden poliisiasemalle. Yllätys, en ollut ainoa joka sai saman idean... :D Plus vielä ihan muiden asioiden hoitajat. Jonotin numerosta 94 omaani 20. Siis 26 vuoroa ennen mua. Tunti meni mut sainpas senkin asian vetämään. Tymä mikä tyhmä, sen paperin olis voinu viedä myös Vägeen...

K.1 Parkkipaikalla lähtiessä huomasin että olin hommannu kuskin puolen "kynnykseen" (mikä se alaosa onkaan jos ei kynnys) jotain mustaa räkää. Schaissea. Purkkaa. Mönjää. Whatever olikaan, pirun tahmeeta ja mustaa se oli. Kotona pesasin autoa kevyesti ja revin väkivalloin irti niitä mönjäklimppejä kunnes koin ahaan. Kun huuhtasin kädet vesisangossa, musta rägä liukeni heti näpeistä. Vedellä ne muutkin klöntit läks irti. Uskomatonta, ne kököt tuntu just sellasilla että viimeks niihin tehois vesi!

A.2 Kun luulin että pääsisin rauhassa dataamaan mun lempifoorulle, järkytyin pahasti kun tuli vain ilmotus "palvelu on poissa käytöstä." Siiiis mitämitä?11 Eihän toi voi olla mahollista. Sama kun IRC-gallerian etusivulla jotain päivänä ilmotettais että ei käytössä! Huono vitsi. Kummallista oli sekin että just kun kiinnostuin ostajana yhdestä kosmetiikkanettikaupasta niin sen meikkivalikoimasta katoaa yli puolet! Taas whattaa. Roskiinko ne on ne meikit heittäny.

Herättäkää mut jo tästä epätodellisesta painajaisesta. :P Kohta tosin pitää mennä oikeesti nukkumaan et jaksaa nousta aamulla suihkuun (ja töihin), olo on kohdassa A.1 mainitun hikoilemisen takia tahmasen lähmänen.

P1
A1
S1
K1
A2

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.