IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Missä mun opintotuki on!Perjantai 05.09.2008 03:18

Häh, missä, miksei se oo jo tullu, mitä häh? Kela lähetti kirjeen jo kauan sitten että opintotuki jatkuu normaalisti ilman erillistä hakemusta (kuten aina jatkavilla opiskelijoilla). Paprussa lukee myös että se maksetaan kuun 4. päivä, ja jos se sattuu vklopulle niin sitä seuraavana pankkipäivänä tulee. Anteeks nyt vaan mutta 4.9 on torstai eli pankkipäivä!

Perseestä ku asiat ei hoidu tai on muuten vaan päin jotain. Ootan edelleen jonkunlaista selkoa siihen 260e puhelinlaskuun.

Voishan sitä nukkumaa mennä, huomenna herätys jotain ennen puol 6.

EDIT pe 5.9 klo 23:15: Tuki oli maksettu tilille, jee. Kotiin oli tullu lisäks kesätöiden elokuun palkkalaskelma, sit kun saan palkan niin oon niin rahoissani etten oo viel ollukaa niin rahoissa :D Suurin summa mitä mulla on ollu tileillä rahaa kerralla on jotain 1500e ja rapiat, nyt menee jonkin verran yli. Pirun hyvin opiskelijalta, joka ei enää käy töissä (mutta kävi siis kesätöissä) eikä myöskään oikeen koskaan tee viikonloppusin töitä. Tietenkin mulla olis enemmän rahaa jos paahtaisin jotain yövuoroja joka viikonloppu ja lisäks iltoja. Mut ei kiitos, pärjää sitä vähemmälläki ja vapaa-aika on tosi jees.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.