IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Enemmän kuin luulin.
Heräsin luonnottoman aikaisin ilman herätyskelloa ja meinasin turhautua, sillä aion mennä pankkiin mutta kello oli vasta puoli 8. Menin siis elukkaisen kanssa aamulenkille tappamaan aikaa. Lehtiroskiksien kohdalla tuli hinku kurkata mitä kaikkea sieltä voisi löytyäkään; silmiini osui kirjakassi. Koska koen nolona kyseisten laatikoiden penkomisen, jatkoin matkaa. Mutta vaikka oli kuinka noloa niin lenkin päätteeksi palasin vielä laatikoille... Ongin täynnä kirjoja olevan paperikassin nopeasti sanomalehtien seasta ja lähdin voitonriemuisena kotiin. Matka tosin oli yhtä tuskaa tän laahaavan lerppukorvan takia, kiitos vain. Sain retuutettua kahden kantokahvan varassa roikkuvan kassin hikisenä pihaan. Iskä kysyi "kävitkö sä kaupassa?" Enhän mä käynyt, vaan lehtikeräyslaatikossa. Aloin penkoa kassinpohjalta helmiä. Iskälle lahjoitin 30-luvun metalliaiheisen kirjan, toinenkin yhtä wanha historian opus kassista löytyi. Nyt on vain päänvaivana mitä tekisin noille kirjoille...

Aamupäivällä myöhemmin pääsin vihdoin lähtemään pankkiin. Pikku-Hemppis ei jaksanut lähteä hakemaan vanhentuvaa electroniansa joten pisti sitten mut asialle. Ensin marssin kuitenkin op:hen, pitäähän nyt omat asiat hoitaa ensin ;D Heh. Siinä tiskillä olin signeeraamassa oma electroniani kun takaa kuului "päivää kaunis nuori nainen" ja pian perään kevyt selän hipaisu. Rouva Työnantajatoimitusjohtajahan se siinä. Seuraavaksi hoidin pikkuveikan asia ja päätin käydä kaupassa. Taas kohtasin yllätyksen, mutta tällä kertaa edestäpäin. Rouva Toimitusjohtaja oli juuri käynyt elintarvikeostoksilla ja sai jostain päähänsä tarjota mulle teetä, pitihän mun suostua. Siinä höpöteltiin ja mainitsin aamuisesta löydöstäni, hänkin kertoi omastaan, tosin vielä huikeammasta.

Päivällä sain olla vähän aikaa rauhassa hauskoilta sattumilta, mutta illalla tapahtui taas. Äippä penkoi astiankuivauskaappia ja yllättäen puinen survin lensi alas tiskialtaaseen ja kasteli melkein mut. Oli nähtävästi niin kova jysäys että latasetkin pelästyivät; kahdesta tiskialtaassa olleesta päällekkäisestä lautasesta halkesi palanen! Taattua madeinchina-laatua...? Onpahan kaksi pestävää lautasta vähemmän.

Illalla oli vielä aivan pakko mennä elukan kanssa lenkille, koin että lehtilaatikoiden penkominen aamulla jäi osaltani kovin vähäiseksi. Kurkkasin jokaiseen laatikkoon ja yhdestä ongin jälleen Ruokavarastokassillisen kirjoja! Tämänkertainen kassi pysyi kiltisti ehjänä uuteen kotiinsa asti.

Otetaan siis vastaan ideoita aiheesta "Mitä tehdä lehtiroskiksesta löydetyille kirjoille?". Veisin työpaikalle Unelmiin myyntiin jos siellä ei olisi ennestään liikaa tavaraa ja kirjoja ja tavaraa ja romua.

Kohta menen kiltisti nukkumaan, olen saanut unirytmiäni aikaistettua 1,5-2h. Kaikkea sitä koulun takia kykeneekin tekemään...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.