IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Töitä tulee nukkumallaTorstai 15.01.2009 16:08

Heräsin matskupupun soittoon vähän yli 10 tänä aamuna. Se tarjos mulle huomiseks ja ens viikoks töitä kouluavustajan tuuraajana (hähää, taitaa kohta koko Lahti city olla kipeenä yrjöömässä mahalaukkunsa pihalle :P) faijansa koululla. Mikäs siinä, ei mulla muutakaan tekemistä oo ja rahaa tosta tulee sen verran ettei tarvi perua tai palauttaa opintotukea.

Mikä siinä on että onnistuin taas hommaamaan töitä ihan viime hetkellä? :D Sama juttu oli kesätöiden kanssa viime vuonna. Hain töitä ku viimesiä koulupäiviä vietiin, pääsin haastatteluun ja sain paikan. Täytyskö tehä samalla tavalla tänä vuonna että laittaa kesätyöhakemuksen jossain 28.5 ja toivoo vaan parasta.

Ai nii, mikä parasta ni pääsen koko ens viikoks yöpyilee pupun luo <3

EDIT la 24.1:
Ei nää työt loppunukaa vielä! Oon toisen viikon koska avustajista on pulaa. Piti soittaa Kelaan että miten opintotuki, ei kuulemma tarvi tehä mitään koska vuositulot merkkaa enemmän ku se mitä nyt tienaan poikkeuksellisesti tässä kuussa (menee vähän yli rajan). Eli saan useemman satkun plus opintotuet, jee. Palkka tosin tulee vasta joskus yli kuukauden päästä koska vein verokorttini Nummelaan... En kyllä tajuu että miks, en mä siellä töitä tee. :D Pääasia että rahaa on tulossa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.