IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

TyttömattiKeskiviikko 08.02.2006 01:03

Kävin eilen Lahden alueen kirppareilla Bambin ja iskän kanssa, koluttiin 5 kirppistä läpi.
Ensiksi mentiin Hollolan ostosparatiisiin, siellä sattui melkein heti silmään taskumatin muotoinen lasinen"tyttömatti". Pakkohan se oli ostaa! Korkki vain pitäis löytää jostain.
Muilta kirppiksiltä ei sitten tarttunut mitään mukaan, kierreltiin muutenkin aika nopeaan tahtiin. Eikä mulla edes ollut rahaa mukana *köh*. Vaikka halpaa on niin eihän sieltäkään ilmaiseksi saa..

Pikakierroksien jälkeen oli kiire kotiin laittamaan ruokaa jotta pikkuinen (no aika iso se jo on!) Hemppis saisi ruokaa.. Ja ennen kuin leivinuuni jäähtyisi. Hemppis meinasi ottaa keittoa kunnes sanoin että et kai, kohta tulee Pihviä! Jätti siis keiton syömättä pihvin kuvat silmissä (Hyvä sanonta, Sanna!).

Ei kai ole yllätys porukoiden kärtsäystapausten jälkeen että nekin pihvit paloivat.. Mulle ei tullut mieleenkään vahtia niitä sielä uunissa. Olinko mä siis syypää piffien palamiseen vai faija..? No ei se joka tapauksessa ollut riemuissaan kotiin tultuaan kun sanoin että en ole katsonut uunia melkein kahteen tuntiin.

Söimme porukalla palaneita pihvejä.


Voisin todeta vielä että oli multa tosi fiksua lähteä hillumaan Lahteen vaikka olisi pitänyt laskea ahkerasti matikkaa tän päivän preleihin.. Sain sentään tehtyä muutaman tehtävän illalla. Prelitkin meni kohtalaisesti, kai. Siinä meni viimeinen koe! Huomenna pitää käydä hakemassa enkun tenttipaketteja, kokeitakin kai saadaan. Odotan mielenkiinnolla.

Ei enää montaa aamua! En ole selvilä laskuistakaan, en nimittäin ole tsekannut abikalenteria pitkään aikaan. Jospa huomenna muistaisi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.