IRC-Galleria

E-estebanos

E-estebanos

jäätävä kesä

suku on iha vitujeesMaanantai 10.03.2008 01:07

jos viikonlopun yhtälöö kuuluu sellasia tekijöitä ku huvilamökki, lämmitetty ulkoallas, hyvää syötävää, tuplasti humalluttavaa juotavaa, hd-tv + xbox 360 ja hauska suku, ni lopputuloksena ei voi olla ku vallan mahtava paripäiväinen!

oh man... en muista milloin viimeks oon saanu vetää keittoo ulkona keskellä yötä pelkät uimahousut jalassa ja pipo päässä. pakkasta oli jonki verran, mut kylvettii iha levottomassa paljussa nii että höyry nous ja välillä käytii heittää kuperkeikkaa luimihangessa. siinä kippisteltäessä ja miehissä yhteisvoimin maamme-laulua hoilatessa olo oli ku maailmanmestareilla.

öisen kylpemis - ja saunomisrallin lisäks ehkä hauskinta oli järven jäällä koko suvun voimin matsattu jalkapallo-ottelu. pelivälineenä oli normaalin nahkakuulan sijaan metrin kokonen pehmee futis, jota oli mielettömän hauska potkia hyvällä porukalla. silloin tällöin oli pakko puhallella ja pyyhkiä darrahikeä, mut eisiinketää. illalla pysty taas puimaan pelin epäselviä tilanteita lauteilla kosanderi kädessä. sillälailla!

näillä eväillä jaksaa kevyesti ens viikon... univelkaa kerty vaan sen verran et nyt oon aivan lyhty yössä.

parempi käydä koisii.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.