IRC-Galleria

E-estebanos

E-estebanos

jäätävä kesä
eilinen oli tän viikon ainoa vapaa arki-ilta. vietin sen madventuresin jätkien väsäämän monte rosso -leffan ennakkonäytöksessä, jonne olin saanut bassolta kutsun. raina oli lyhytelokuva ja aika perkeleen hyvä, mutta varsinaisena ajatuksena koko setille oli vissiin käydä esittäytymässä muulle basso-toimitukselle. se ei mennyt ihan putkeen, sillä onnistuin leffan ja drinkkilippujen hyödyntämisen jälkeen löytämään vaan yhden bass-jampesterin, ja sekin oli joku entinen toimituspäällikkö. kaikki muut jätkät oli jo kuulemma siinä vaiheessa lähteneet himaan, damn.

eerikinkadulla sijainneessa mestassa oli kuitenkin hauskaa. näin ollen en missään nimessä aikonut seurata fellow-writereiden esimerkkiä lähtemällä kotiin, en todellakaan. jäinkin sen sijaan norkoilemaan nahkasohville stobe kädessä, kuuntelemaan hölmön näkösen rillipää-dj:n soittamaa lounge-discoa ja ihmettelemmän kanssajuhlijoita.

ei tarvi olla mikään sheikki arvatakseen, että meni aika myöhään. rento meininki, lepposa posse ja tarpeeks usein täydennetty salaattipöytä piti otteessaan monen pikkuviisarin heilahduksen ajan. kiitettävässä tunnelissa pyörineet tunna ja riku suositteli travellausta meksikossa, ja hyvää läppää heittänyt ylex:n ile vältti jatkot livistämällä punasen nahkatakkinsa kanssa yön pimeyteen. mäkään en lopulta jaksanut lähteä lostariin, jonne paasosen heka tyttöystävineen purjehti. olin jo nimittäin siinä vaiheessa niin lyhty yössä, että päätin kaljapäissäni hiihdellä suosiolla himaan nukkumaan humalaa pois.

. . . . . .

oh man, kello on jo yli yhden. jos nyt lähden pulkkiselle, keretään vielä vääntämään pari tuntia änäriä ennenkuin täytyy taas vetää stokkan releet niskaan.

----> let's drop the puck!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.