IRC-Galleria

E-estebanos

E-estebanos

jäätävä kesä

kakkua, kaljaa ja kuolemaaPerjantai 18.05.2007 02:29

aika repäsevä otsikko.

niin, tänään on siis syöpötelty vielä siskoni synttäreiden kunniaksi. tällalailla jälkikäteen, naapurien kanssa. eivät kerinneet silloin toissa vlpna barcelonan reissunsa vuoksi juhlimaan, niin pidimme heille nyt erikseen pientä kestiä. hyvä tekosyy siis kuumentaa grilliä, kilistellä laseja ja vetää kakkua päälle samalla kaffetta ryystäen.

masuntäyteisen päivän kruunasi juhon saapuminen iltasella hongkong-dvd kainalossaan. oli mukava sulatella järkyttäviin mittoihin paisunutta kupua, vaikka leffa olikin ihan paska. karmeaa ujellusta ja otsan napittamista alusta loppuun, kaikki kuoli.

kello ei ole vielä lähellekään puoltayötä, mutta hapottaa jo aikalailla. pakko nukkua hyvät yöunet (ja paskat, herätys 04.30 anaheimin ja detroitin välistä ottelua katsomaan), koska en oikein ole viihtynyt höyhensaarilla. univelka johtuu eilisestä - piti vain käväistä kaupungilla, mutta suljinkin silmät vasta puoli kuuden maissa aamulla. mutta minkäs teet! ilma keskiviikkona oli niin hieno, etten yksinkertaisesti voinut jättää kevyttä baarikierrosta väliin... ja sitten ilta veikin mukanaan.

olen tässä mietiskellyt, miten vitun hieno toukokuu on. tämä aika vuodesta on muutenkin niin upeaa, mutta ehkä tästä saa vielä enemmän irti siksi että vuosi sitten olin intissä, jossa ei terassilla istuskeluista yms. elämän iloista ollut tietoakaan. nyt saa tulla ja mennä vapaasti, kukaan ei ole käskemässä ja vahtimassa. voi istuskella puistossa auringonpaisteessa, valvoa myöhään koneella ja katella NHL:n pudotuspelejä. käväistä naapurikaupungissa keikalla, hengailla kavereiden kanssa pitkin katuja ja polttaa näppinsä grillin raudassa. juosta t-paitasillaan napit korvilla maisemia ihastellen, polkaista itsensä fillarilla keskustaan vaikkapa leffaan ja jatkaa sitten baariiin. ja kaikkein siisteintä on, että ensi kuusta tulee vielä siistimpi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.