IRC-Galleria

E-estebanos

E-estebanos

jäätävä kesä

luxembourgKeskiviikko 25.07.2007 20:58

istun luxilaisessa huoneistossa, jonka tietsikan näppiksestä löytyy jostain kumman syystä ääkköset. y on tosin z:n tilalla, mutta annettakoon tämä pieni kauneusvirhe anteeksi.

eilen alkuillasta ryanairin boening laskeutu frankfurtiin, josta matka jatku bussilla länteen tänne historialliseen kyläpahaseen (suunnilleen lahen kokonen mesta, voihyvääpäivää). linjuri körötteli pitkin reinin vartta, eikä edes dösässä soinu paikallinen radio nova tai karmeen väriset penkit onnistuneet pilaamaan uskomattomien maisemien tuomaa fiilistä.

valtavia, viinitilojen kuorruttamia laaksoja, sympaattisia postikorttikyliä joissa kaikissa autoliikkeet, korkeita siltoja ja tiukkoja kurveja. ihan ku saksalaisissa rikos-sarjoissa! haha.

välikysymys: mistä muuten johtuu, että linja-autojen penkkikuviot suunnittelee aina se sama kundi, joka vastaa myös teknoluolien sisustuksesta? kysynpähän vaan!

. . .

täällä lé luxemböyrgis paistaa koko ajan aurinko. mittari näyttää +24c. suippokattoiset talot ja goottilaiset kirkot on hienosti restauroitu. merkkiliikkeitä on joka kadunkulmassa, hintatason ollen tietenkin suomee halvempi. ja koska täällä on enemmän pankkeja ku sossun luukkuja liipolassa, joka toinen vastaantulija on pukumies. kaduillakaa ei montaa pierukärryä näy, pelkkää jaguaaria ja porchea vaan.

tääl on yks aika hyvä rafla, sellanen ku SNACK ANKARA. veljekset on käyneet siellä jo parii otteeseen, maku on aivan mahtava eikä maksa juuri mitään. illalla on taas pakko mennä tilaa kanapurilainen med frites.....aaaah.....

jalat haisee ihan pahalle kun on koko päivä tullu käveltyä. meen nyt riisumaan sukat ja ottaa pienet päikkärit, jos tää lemu vaikka heltyis vähäsen.

au revoir jasillee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.