IRC-Galleria

E-estebanos

E-estebanos

jäätävä kesä

rainy rainyTorstai 08.11.2007 23:50

lontoossa sataa.

päivä alkoi aurinkoisesti, mutta sitten pilvet kerääntyivät yhteen ja ensimmäiset sadepisarat ropisivat niskaan, kun ihmettelin piccadilly circuksen valtavia valomainoksia. sadetta oli hyvä mennä pitämään virgin mega storeen. hyvä niin, koska en ostanutkaan sateenvarjoa ennen lentokoneeseen menoa. laiska paska.

metrossa yksi mies luki lehteä, jonka kansi kirkui suurin kirjaimin suomalaisesta youtube-massamurhaajasta. tarkemmin katsottuani lehden nimi oli the sun. jokelan käsittämätön verilöyly koskettaa siis muuallakin kuin kotimaassa, ja nyt tapauksesta tietää ilmeisen moni.

kummisetäni kämppä on ihan wimbledonin tenniskeskuksen vieressä. tässä on kolme kerrosta, pieni puutarha ja muuri aitoon brittityyliin. ihan naapurissa asuu kaveri, jonka postilaatikossa lukee 'ballack'. chelsean kotistadion stamford bridge ei siis ole sekään kovin kaukana.

aamupalapöydässä oli tarjolla pullaa ja marmeladia. telkkarista tulee frendejä, emmerdalea ja jalkapalloa. paljon jalkapalloa.

vaikka sijainti on tällä hulppealla asuintaloalueella lähellä ydinkeskustaa, matka vaikkapa big benille kestää minimissään sen 30 min. ja kaikki ajaa väärään suuntaan! meinaan jatkuvasti jäädä auton alle. eurot ei käy maksuvälineeksi, ja metrokarttoja voisi verrata nykytaiteeseen. voi jösses.

notting hillissä olin ihan varma, että hugh grant kävelee vastaan. ei kävellyt. en myöskään nähnyt craig davidia yhdessäkään karaokebaarissa laulamassa, vaikka kovasti yritin bongailla miestä ikkunoista. damn.

toivottavasti huomenna on kivempi päivä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.