IRC-Galleria

Psychid

Psychid

Seems that rain pounds hardest on those who have no way to get out of it.

[Ei aihetta]Perjantai 09.06.2006 18:15


moi kaikki karvattomat kaverit.

Olinpas eilen ajamassa kuorma-autoa ja se on ihan perseestä. Ihan hiton ärsyttävää yrittää hallita sellasta kymmenen tonnin painosta ja hiton isoa autoa. mustei kyl koskaa tuu rekkamiestä.
Ajotunnin jälkeen lähin hyppii ja opetin parille tutulle joitain tekniikoita..
Sit lähin teoriatunneille ja sen jälkeen taas parkkaa. oli vähän veto pois ku en oikeen ollu saanu mitään kunnollista sapuskaa.
Vuokrasin toissapäivänä muutaman leffan ja ne olis pitäny palauttaa eilen, mut olin illalla niin väsy ja puhki ja vittuuntunu et en jaksanu lähtee, sakkoa tulee kait 15 euroa.

Illalla oli aika heikko olo ja kurkku kipee ja nenä ihan nihkeen tuntunen. nappasin sit vitamiinei reilusti ja imovanen ja painuin pehkuihin. oli muutenkin vähän masis ja surutus päällä ni fiilis ei todellakaan ollu mikään hääppönen.
Nukuin ihan hyvin mut aamulla oli taas niin hirveen ilkee olo ettei voi kuvailla.
Vedin aamupalaks pannullisen vihreetä teetä ja vitamiinei isot läjät mut sit tuli vähän huonompi olo.
Nyt on jo parempi viilis kun kipulääke on vähän auttanu, missaanpas taas kauniin ja lämpimän kesäpäivän yey. ja kohta alkaa sopivasti duunit samaan aikaan kun alkaa olee helteitä ni on saletisti helvetin kiva raataa 11 tuntia päivässä, eli oon sit viel vähän enemmän nolife.
Kamera ei tullu VIELÄKÄÄN. tilasin sen jo kolme viikkoa sitte mut nyt se on vissiin tanskassa, eli voiton puolella ollaan. hyvällä tsägällä tulee ehkä maanantaina.

Nyt vois kokeilla jos sais jotain syötyä.. Vois vaik syyä sellasta hyvää kermakanaa ja riisiä =P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.