IRC-Galleria

Psychid

Psychid

Seems that rain pounds hardest on those who have no way to get out of it.

SairasunetSunnuntai 11.06.2006 15:19


Näin taas ihme unia..

Sama uni pyöri periaatteessa kaks kertaa mut toisella kertaa asiat muuttu aika paljon ku tiesin miten pystyisin muuttamaan niitä.
Perus idea oli se että oltiin laivalla vanhempien ja tyttöystävän kanssa (aivan, unessa mulla oli tyttöystävä). se tyttöystävä oli viel mielettömän hyvännäkönen, näytti aika paljon jessica simpsonilta mut se oli parempi.
Ekalla kertaa se tyttö hylkäs mut (jostain syystä) ku oltiin laivan kylpylässä ja lähössä veke. Olin miesten pukukopissa ja ku olin vaihtanu vaatteet ja lähin ulkopuolelle venaa ja se ei koskaan tullu ulos. sit jossain vaiheessa lähin ettii vanhempia mut neki oli hylänny mut (siinä unessa faijakin oli elossa).
No me oltiin jossain ihmesveitsissä tai jossain ja lähin sit taapertaa ylös sellasta vuoristoo, siel oli kaikkee aika siistii mut en muista ihan tarkalleen mitä. ku jossain vaiheessa tajusin et kaikki oli hylänny mut ni sit lähin parkouraa sitä vuoren rinnettä alaspäin. se oli täynnä taloja hypin ihan pelottomasti uskomattomia pudotuksia ja välejä katolta katolle ja sit hyppäsin sellasen korkeen lipputangon kärkeen ja flengasin sitä pitkin maahan (se oli ihan helvetin siistii).
Sit lähin parkkaa sitä mestaa viel alaspäi ja siel oli vyötäröön asti lunta. hypin kaikkii voltteja vuoren rinteiltä ja möyrin siellä lumessa rantaa kohti.
No sit pääsin silleen melkeen rantaa ni siel oli metsää eikä lunta ollenkaan. siel oli jänis joka yritti saada kettua kiinni (se niiku metsästi sitä) mut se oli liian nopee. Sit mä murisin sille jänikselle ja sekin lähti juoksee pois.
Sillo oli niiku joulu ja mut kutsuttiin johki taloon viettää joulua. oltiin kuitenki ulkona jonkun pikkupojan kanssa ja se näytti missä on lepakoita. otin yhen lepakon käteeni ja se oli just Vochsiili! näin mun vanhemmat ja niillä oli molemmilla tosi hienot puvut päällä ja ne katos taas jonnekki.
Sit menin joulupöytään ja siel oli mun mummo. aluks se lappas mulle sellasta kermakanaa (mitä mä söin tos yks päivä) lautasellisen ja sit se heitti viel omalta lautaseltaan puolet lisää siihen. mä vähän protestoin ku en olis jaksanu syödä kaikkea ja olisin tahtonu syödä kinkkua kans (vaik en yleensä jouluna syö kinkkua).

Toinen uni meni aluks aika samalla tavalla paitsi että se tyttö ei hylänny mua vaa se tuli sinne miesten pukkariin. siel oli sit kans joku urheilijahemmo jolla oli jalka paketissa. autoin sitä saamaan sen sählymailan ja kepit ja laittaa sen jalan kiinni. sit se selitti jotain et sen varpaat leikataan ens viikolla tai jotain..
mulla oli hirveet läjät kaljaa ja kaks reppua enkä oikein tienny miten mä saisin kaiken mukaan. jotenkin mä sit sain ne ja mentiin sen tytön kanssa peräkannelle. olin tosi ilonen ku se ei ollukaan hylänny mua ja sit vaan ihkuiltiin koko ajan ja pussailtiin ja sanoin sille jotain että "joka kerta kun suudellaan ni se tuntuu kun se olis meidän eka suudelma" tai jotain siihen suuntaan. kerroin sille että rakastan sitä mut se vaikutti siltä et se ei ollu ihan varma, tai ainakin se oli vähän vaikeena siinä, kuitenkin ihan messis.
Syötiin sit aamupalaa siellä ja siinä oli joku känniläinen puhumassa mun muijalle jotain (ihan viatonta) mut se tyttö oli silleen et se piti nenästä kiinni ja irvisti ku se tais haista aika pahalle se känniläinen. no se lähti sit menee siitä ku heitin sille oluen ja jatkettiin aamupalaa (siis laivan peräkannella ulkona).
siel laivas oli niin paljon lastia et se perä hörppi välillä vettä.
vanhempia mä en nähny siellä kuitenkaan enää ku taisin herätä.

Kipeenä näkee kaikkia hassuja unia. tänää ei sentään ollu sellasta kuumehöyryunta ku eilen, vaik neki oli aika hassuja. se on oikeestaan aika pelottavaa että niin sairaat unet on hassuja, mutta oon sinut sen kanssa et mulla on vähän vinksahtanut huumorintaju ja mielikuvitus ja emmä kuitenkaan (kai) mikään ihan psykopaatti oo =D (paitsi testimaan mukaan 74%).
harmittaa vähän ku oon viel silleen kipee etten pääse treenaa viel tänää.. onneks huomenna tulee uus kamera! maksoin sen 24. päivä et kyllä siinä saatana kestiki.
eero räyhää ja tilttailee alakerrassa.
Huomasin just et mulla on aika komeet reisikarvat.

Voisin mennä juomaan jotain lämmintä ja tulla sit vastailemaan mun tuhansiin ja taas tuhansiin (kahteen) uuteen kommenttiin!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.