IRC-Galleria

Psychid

Psychid

Seems that rain pounds hardest on those who have no way to get out of it.

dodiiPerjantai 18.07.2008 16:11


eka päivä alko vähän kiireisesti, saija meinaa unohti mun lipun meille skanneriin ja ku olin varma et se on viel sellases kirjekuores ni en älynny tarkistaa.. onneks yks kaveri sai kolmessa vartissa haettua sen ja toi sen satamaan, koko silja symphony odotti meitä pari minuuttia, woohoo!

sit mentii stokiksee, siel ei mitää erikoisempia meininkejä, hypättii junaan ja tultii køpenhaminaan. kelasin aluks et tanskahan nyt on ihan täysin paska maa, mut oikeestaa tää on aika lunki mesta. mukavaa porukkaa ja tuol on tollane kaupungin osa ku kristiania, siel on kojuja mis myydään hasista ja siel kasvaa hamppupensaita kadun varressa. täällä toi kannabiskulttuuri on aika avointa ja sallittua, ei kytät kuumottele ollenkaan. siel kristianias on sellane rento baari(lue räkälä), woodstock, missä otettii muutamat oluet.. täs baaris oli tosi lepposa meno, jengi tanssi ja bailas ihan täysillä ja tuli vaa juttelee ja heittää läpyskää. siel oli aika paljon eskimoita jotka oli turhan kaasus..

eka yö leiriydyttii ulos, vedettii teltta pystyy ja vedettii zetorit siellä, siel oli aika paljon kaikkia telttoja ku siinä vieressä oli joku hollantilainen hippisirkus kiertueella.. ihan turvallista on ollu kaikin puolin, ennoo silti pahemmin uskaltanu jättää tavaroita vartioimatta. tääl on kaikkialla sellasia pieniä kebab (shawarna) kojuja joista voi poistaa semi edulliseen hintaan sellasia pieniä ja hyviä kebuja, falafelejä, humussysteemeitä ja muuta settii. hintataso tääl on yleisesti ottaen korkee.

toka päivä me kierreltii köpikses sellasen yhen rennon kaverin kanssa, joka harrastelee tollasta liftausta ja reissailua. tää kaveri tuntee mestat ihan hyvin ja varmaa jokaisen härmäläisen häiskän joka tääl asuu. toka yö bunkattii mukavasti hostellissa tuolla ison ja hienon puiston vieressä. tää kustans semmone 20 eskoo per lärvi ja aamupala sisälty hintaan. oli vähäse väsy ku oltii kierrelty koko päivä ja nukkuttu vähä huonosti ni uni tuli hyvin.

Kohta puoleen lähetään tonne saksaan junalla, tulee sellane viiden tunnin junamatka lyypekkiin ja siellä sit vissiin taas vähän ihmetellään et mitä sitä tekis ja mistä sais katon pään päälle.

mukavaa on ollu tähän asti, kattoo miten tää tästä jatkuu. Peas ja hajotkaa suomeen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.