IRC-Galleria

Psychid

Psychid

Seems that rain pounds hardest on those who have no way to get out of it.

pariisiTiistai 22.07.2008 16:48

nonii, ollaan oltu reissussa viikko ja melko nopeesti on aika menny. tosin 4 paivaa niista kuumeessa.. tas on viimeset pari yota ollu aika rankkoja ku kuumetta on ollu tositosi paljon ja olo on ollu aika huono. taitaa olla keuhkoputkentulehdus paalla.. taa olis kyl niin mahtava paikka muuten jos olis terveena.

ollaan tallasessa siistissa pikkuhotellissa jonkun matkaa pariisin keskustasta.. tanne paaseminen oli aikamoinen seikkailu, hirveessa kuumehoyryssa hortoiltiin ympariampari ku yritettii eka loytaa metro joka tulee tanne ja sit loydettiin ja metroaki piti vaihtaa viela.. sit toinen probleema oli loytaa taa hotla, nimittain kaikki noi ranskalaiset mulkut neuvoo ihan vaariin suuntiin ja pieleen ja sit joku ystavallinen vanha mummo neuvo oikein ja paastiin tanne. tuli siinaki kaveltua aika huonossa hapessa pitkat matkat raskas rinkka selassa..
taalla hotellilla onki sit voinu ottaa aika lepisti, kustantaa 27 euroo yo ja tas on oma siisti kylppari, pieni parveke, parisanky ja telkkari. maailman suurin kiitos saijalle joka on jaksanu hoivata mua ku oon ollu aika toimeton.. ennoo pahemmin pystyny sangysta nousee..

natti paikkahan taa on, taal olis jotain siisteinta parkkaa jos olis kuosis ja jotain samanhenkista porukkaa mukana. ranskalaiset on usein vaan aika niheita..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.