IRC-Galleria

Psychid

Psychid

Seems that rain pounds hardest on those who have no way to get out of it.

Hihhei! ahkeruusTiistai 13.12.2005 20:56



(en alota tätä blogia sanalla jees tms vaan ihan suoraan asiaan)

Tänään olikin sitte ahkera päivä, nukutti niin makoisasti ni en menny kuuntelee jotai ihmeen Tarja Halosta (kuka se sitte onkaan..) meiän koululle.. Skippasin yhen äikäntunnin (ja RO:n) ja menin metsään!
Metsään menin ja kuvailin siellä kaikkea kamerallani (oho?). Kaksi tuntia tehokasta kouluaikaa vietin metsässä kuvaamassa ja sainkin muutaman oikein onnistuneen otoksen(n. sadastaseitsemästäkymmenestä) joista laitoin muutaman myös teidän iloksi! Nämä kuvat ovat yllättäen luonto- ja taidekuvat kansiossa!
Vit... Harmittaa kun kuvat on täällä galleriassa niin perk.. tosi pieniä nii et menee näyttää vähän tyhmältä eikä pääse oikeen oikeuksiinsa.
Näytän sit himassa yksityisesti jotain kuvia sit jos kiinnostaa =) (no ehhhh)

joo-o.. joo-o.. broidi nukku pitkät päikkärit ja ku mutsi meni kattoo sitä ku se oli heränny ni se oli taas ottanu vaatteet ja vaipat pois ja nukku nakuna isossa lätäkössä siellä. On se sellanen höpsö. Ei paree nauraa, mäki teen sitä salee joskus 80 vuoden päästä xD

Tempasin lärviin kupin kahvia ja kuuntelen tässä inner circlee (baby i love your ways) ja olo on ihan mainio. Siitä tulikin mieleeni että 'mainio' on tosi mainio sana. Täytyy alkaa viljelee sitä useemmin nii et porukka luulee et oon totaalisen out tästä nykyajan puhetyylistä. Eero riiviöi jotai tuolla alhaalla ja mutsi sit vissiin kieltää sitä ja sellasta ni se rupee karjuu hoosiannaa aina välillä =/

Tiiättekste, aina ku on salsaa ja nachoja ni jompikumpi loppuu AINA eka sit toisii jää yli. Se on joku kirjottamaton sääntö et ne ei koskaan mee silleen tasan!! Tekis mieli tuhota maailma sen takii (no ei oikeesti, hei. moi).

Tällä lauseella ei oo mitään merkitystä minkään asian suhteen.

Voisin mennä hakemaan jotain ruokaa kun hiukoo taas.. Pitäkää kivaa ja olkaa kilttejä toisillenne.

Ärter! (eli ruattin kieleks herneet)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.