IRC-Galleria

Psychid

Psychid

Seems that rain pounds hardest on those who have no way to get out of it.

Huamenta rumpalitKeskiviikko 14.12.2005 14:39


Heräsin tosiaan äsken ku eero huus taas alhaalla =/ skippasin sit koulun taas kokonaan ku ei stereot herättäny (tai winamp koneessa ei ollu päällä ni sit ku stereot rupee soittaa aamulla aux:ii ni eihä sielt mitää kuulunu). Rupee taas noita poissaoloja kertymään =/

No joo mut näin taas jotain sekopäistä unta. Tää on jo toinen kerta ku nään unta mun hiuksista. Ne oli vähän pidemmät mut sit niistä oli osa sellasta kirkkaan punasta ja se ei kuitenkaan ollu sillee normaalisti vaan sit ku katto toisesta kulmasta ni neki hiuksen näytti mustalta! Sit tää musta väri oli alkanu lähtee osasta hiuksia ja ne näytti ruskeelta tietystä kulmasta katsottuna.
Eikä tässä vielä kaikki.. Mulla on lähteny hiuksia värjäyksen jälkeen enemmän ku yleensä mut näin unet et mul oli kaljuja läikkiä!!11!1!!!!111
Sit näin unta siitä et olisin ajanu mun parran kokonaan pois! Siis jostain syystä alotin ajelee noita tos leuan päässä ja sit vahingos vissiin ajoin tosta huulen altaki sit ajoin ne kokonaan! Olin äsken viel ihan varma et olin oikeesti ajanu ne ku mietin et jos menis alkoon ni kysyyköhän ne papereita (ku yleensä ei kysy) ni nyt ne saattais kysyy ku ei oo partaakaan mut ainii! Onpas!

Tekis hirmusesti mieli ihQilla taas mutten oikeen keksi mitään =P

Mulla onkin taas ihan tosi kiva fiilis for no reason. Tai mua ei väsytä ja ulkona on tosi nätti auringonpaiste ja.. ja.. no kaikkee kivaa =)

Olipas tylsä plöki ^_^

Voisinpas mennä tästä aamupalalle ja sit... Vois jotain ehkä tehä mut en tiiä mitä. Ehdotuksia?

hemapa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.