IRC-Galleria

Psychid

Psychid

Seems that rain pounds hardest on those who have no way to get out of it.

Haaveilen.Torstai 15.12.2005 05:04

Innostuin taas haaveilemaan..

On vihdoin kesä ja meillä on vihdoin kiireetöntä aikaa yhdessäololle. Istumme kastselemassa auringonlaskua kesämökin laiturilla. Jalkamme roikkuvat laiturin ulkopuolella ja varpaat lilluvat lämpimässä järvivedessä. Vesi on peilityyni ja kirkas.Auringonlasku on todella kaunis ja vesi heijastaa siitä peilikuvan. Otat keteni käteesi ja liikahdat lähemmäksi. Katselemme molemmat edelleen auringonlaskua.
Käännään hitaasti katseeni sinuun ja hetkeä myöhemmin käännät katseesi minuun. Katson suoraan silmiisi ja sinä katsot minua takaisin. Kumpikaan ei sano sanaakaan; kummankaan ei tarvitse.
Tuntuu kun olisimme kaksin tässä maailmassa enkä kaipaa mitään muuta. Liikutat kasvojasi minua kohti ja minä vastaan liikkeeseen. Suljemme silmämme ja suutelemme pitkään ja hellästi. Palaamme taas katsomaan auringon laskua. Kiedon käteni hartioidesi ympärille. Nojaat päälläsi olkapäähäni. Jossain kaukana laulaa jokin lintu, muuten luonto on lähes aavemaisen hiljainen. Ikäänkuin kaikki elolliset olennot kunnioittaisivat tätä hetkeä.
En osaa sanoin kuvata tunnetta, kaikki tuntuu olevan täydellisesti ja olen yksinkertaisesti onnellinen.

Herätys on kolmen tunnin ja kahdenkymmenenkuuden minuutin päästä. Nousin ylös sängystä kirjoittamaan nämä sanat ylös sillä en tahdo näitä unohtaa. Kuvittelen eläväni mutta vielä joskus elän kuvitelmani.

Hyvää huomenta jokaiselle ja pitäkää mukava päivä.
Peas.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.