IRC-Galleria

Psychid

Psychid

Seems that rain pounds hardest on those who have no way to get out of it.

Olen vain otsikko.Perjantai 16.12.2005 22:00

Hermotontaaa menoaaa..

Hajoilen täs vähän väsyneenä (heräsin niiku justiin äske) ja mulla soi nyt tässä sigur ros. näin taas kivoja uneja ja ja ja.. taidan olla vähän ihastunu yhteen tyttöön ^_^
Tänää oli ihan muksa päivä, olin koulussa (ajoissa!) enkä skipannu yhtään tuntia!. Vähän on kivaa ku vaa hymyilyttää melkeen kokoajan =)
Tää viikko meni ihan loistavasti, maanantaina olin yhellä tunnilla, tiistaina en menny kouluun (menin metsään kuvaamaan junou) keskiviikkona en menny kouluun, torstaina skippasin kaks tuntia aamusta.
Mulla on stressikurssi ni pääsen aina joskus neljän jälkee (Ma, To, Pe) mut ei se haittaa ku se on kiva kurssi.
Pääsin siis sit tänääki neljältä ja matkustelin siinä sitte kotiinpäin bussilla ja kävin kaupassa ostamassa kaks mäyristä koffia. Toinen kaveriille joka tulee lomille just ja toinen itelleni (mutsi vie niistä 4 ku lainasin siltä viime vkl). Lähetään varmaan malminiittyyn tai johki.. tai no turha sanoa johki ku se on aika varma juttu se malminiitty =D
Mul oli reppu tänää koulus et saisin ruokaa mukaan kouluun. siis niiQ eväit niiQ. ja arvatkaa, sit SÖIN eväitä ihan oikeesti koulussa. et en niiku kantanu niitä sinne vaa sen takii et voisin ottaa repun. hehe..

Mulla on ihan kivaa silleen, hauskaa ainakin ja hymyilytyttää ja silleen vaik tilanne on mikä on ja väsyttääki ja tuol ulkona on ihan pimeetä ja mummolla on sitruunan kokonen kasvain munuaisessa (kuulemma suht hyvälaatunen et leikkaus luultavasti parantaa). Vähän huolettaa silti ku syöpä vei faijan viime kesänä ja mummon muutama vuos sit ja molemmat äijät on kupsahtanu ja joku 5 isotätii viimesen parin vuoden aikana. ei tuu pahemmin joulukortteja tai synttärionnitteluja enää.

No mut sitä se elämä on.. elämästä puheenollen, käyn tästä justiin kastelemassa mun huoneen (vielä elävät) kasvit ja sit varmaan jotain ruakaa ku on taas niin kova nälkäki. eerolla on kivaa tuolla alhaalla, se huudahtelee ja puuhaa jotain omaa taas. se on vähän sulosta, se laulaa ja tanssii joskus. sil on ihan omat sanat (mitkä ei meidän kielellä tarkota mitään) ja sit se vaan laulaa oudolla sävelellä (tiedän, toisinaan hän laulaa oudoin sanoin. suurempaa maailmaa, hän oven avaa silloin (mikko kuustosta!!)) ja sit se tanssii ilman mitään kaavamaisia tai sellasia liikkeitä. täytyy myöntää et se on kyl aika liikkistä.

heh, mua naurattaa toi juttu ku kirjotin joskus et korvien venyttäminen ei tee susta dumboo ja sulkien liimaaminen perseeseen ei tee susta kanaa. (fight club, joka on muuten tykkileffa). sit mua itseasiassa huvittaa toi otsikko minkä kirjotin tän päivän blogin (otsikoksi!). heh, olen vain otsikko ^_^
saisinkohan mä jotain tässä aikaseks..? ei enää hirveesti väsnää, tää piristää tää kirjottelu.
Iso moi kaikille jotka lukee ja pitäkää jättekiva viikonloppu muttei sit silleen liian kiva et seuraava viikko olis ihan ei-kiva.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.