IRC-Galleria

Psychid

Psychid

Seems that rain pounds hardest on those who have no way to get out of it.

Hei hegeeeSunnuntai 18.12.2005 17:27


Oli ihan mukava lauantai kiitos kysymästä! Oltiin yhellä kaverilla kaljottelemassa, meitä oli siinä 11 henkeä. Sitte lähettiin porkkuun (elikkäs ravintola pormestari näille sivistymättömille) ja oltiin sielä sitten neljään asti.
Lähettiin siinä sitte kaverin kaverille jatkoille (tää kaveri oli mukana, tajusitteko?) meit oli siellä 3 ja sinne tuli sitte joku nainenkin. oltiin siellä vaan ja puhuttiin paskaa, popitettii musaa ja hörpittiin.
Lähettii sit kotio joskus seittemältä. heräsin kahen aikaan ja pomppasin ylös. Mekakivaa, tänää meen moikkaa iitua ja sit meen kisikselle.
Mulla on tässä eessä kunnon krapulamättö (krapula vaan puuttuu). Kelatkaa tätä: 2 isoo siipaletta leipää, päällä pekonia, kevytmeetwurstia, tomaattia ja 3 kananmunaa! sit on viel litra maitoo..
Tällä setillä kyllä lähtee sitkeinkin kanuuna..
En ees uskalla tsekkaa miten paljon eilen meni rahaa. Nää mä muistan mihin meni rahaa: vedin 11 olutta (kaupasta mäyris ja siitä yks kaverille synttärilahjaks), baarissa 4 stobee, galliano hotshot, vanillacola (kossu vanilia ja kokis (vaik ne paskiaiset pisti pepsii!!!!)) sit meni taksiin 8e, kaverille joku 3e ku se heitti meiät tiksiin, blackjackissa hävisin 6e, tarjosin pari lonkeroa ja kävin ostaa oikeen kunnon kännimättöö snägäriltä (kebap ranskalaisilla, oli muuten helvetin hyvää ja niin iso annos et nigerian valtio eläis sillä helposti viikon).

Höh, kukaan ei jaksa kommentoida ja kukaan ei lähetä mailii, ees junkmailii ei tuu. *niisk* kukaa ei rakasta mua ja tino ei kuuntele mua ja mul ei oo rahaa ja mä en pääse kotiin *parkuu*

Oikeesti rakastan mun velipoikaa ihan täysillä. se on niin tajuttoman sulonen ja kiva vesseli ettei oo tosikaan. se on ehkä suurin mun päivien piristäjistä mitä on. jos kaikilla olis tollanen veli ni kukaan ei olis myrtsi eikä jaksais mököttää. Jos tuntuu et kaikki menee päin helvettiä ja mikään ei oo niinku tahtois ni ei tarvii ku mennä alakertaan ni jo eero juoksee sieltä halaamaan ja huutaa "Timo tuli!!111!111" sit se tahtoo syykkyyn ja höpöttää jotain ihan omaa siinä ^_^ voiko olla kivempaa? ei voi.

Peas ja rakastakaa sisaruksianne ja toisianne ja itteenne tienki muttei silleen itserakkaasti vaan silleen et.. no kyl te tajusitte.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.