IRC-Galleria

Psychid

Psychid

Seems that rain pounds hardest on those who have no way to get out of it.

Sukeltamaan!Sunnuntai 18.12.2005 17:45


Moi, et ehkä tunne mua kovin hyvin enkä mä sua mut lähetkö mun kaa thaimaahan? Vuokrataan laitteet ja mennään sukeltamaan. Mä voin opettaa. Sit mennään sukelluksen jälkeen pieneen ja hiljaiseen rantakuppilaan syömään flaid flais vit tsiken (flyed flies) (eli paistettua riisiä ja kanaa ja siin on kananmunaakin, mielettömän hyvää. maustetaan tuoreella limellä) ja juodaan kookosmaitoa tai jotain muuta luonnon herkkua. ei siis sellasta kookosmaitoa mitä saa niistä pienistä ja rupusista kookoksista tai sellasta mitä saa kaupasta. Kerrataan siinä sitten kaikkea mitä nähtiin ja fiilistellään.
Miten hienoa kaikki täällä thaimaassa onkaan, ihmiset on iloisia ja ystävällisiä, eläminen on tosi halpaa ja ruoka ja kaikki on tosi hyvää. On tosi lämmin, sellasta 30-36C ympäri vuorokauden. Mutta se matkaseura on kun kuorrutus kakun päällä.
Ei olla mitään pakettituristeja vaan sellasia jotka vaan lähtee tosta tonne, hoitaa ite kaikki hotellit sun muut.
Ei me mitään oppaita tai lihavia jenkkituristeja tartteta.

Ette oikeesti usko miten kaipaan thaimaahan ja sukeltamaan. Tahtoisin näyttää miten uskomattoman hienoa sukeltaminen on noissa kirkkaissa, värikkäissä ja eloisissa vesissä.
Oon käyny thaimaassa 2 kertaa ja aion lähteä heti kun saan rahaa, aikaa ja matkaseuraa. Lähetkö mukaan kun aika koittaa?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.