IRC-Galleria

Psychid

Psychid

Seems that rain pounds hardest on those who have no way to get out of it.

Maailman kivoin päivä ikinä!Torstai 17.08.2006 23:53


Elämä on niin ihanaa että ei voi kun hymyillä! Onneks on tällasiakin päiviä elämässä.

NNo, kerrotaanpas.. Harjottelin eilisen illan autokoulun teoriakokeeseen minkä oli määrä olla tänään. Kaikki meni tosi jees ja tuntu et osaisin kaiken ihan tosi hyvin..
No menin sit nukkuu enkä saanu unta, nukuin ehkä tunnin tai kaks koko yönä ja senkin niin huonosti kun kuvitella saattaa.
"Heräsin" sit yheksän aikaa ja olin siitä asti jalkeilla, menin ottaa aamupalaa mut jääkaappi loisi tyhjyyttään.. sain sit jotain purtavaa väännettyä, kävin suihkussa ja harjottelin taas teoriakokeeseen. Olin ihan jumalattoman väsyny, ei silmät meinannu pysyy kiinni ees!

Tulostin kartat netistä ja lähin kaks ja puol tuntia ennen ku kokeen oli määrä olla. Kuljin tiksin kautta pasilaan(söin siellä) ja sieltä malminkartanoon ja metsästin sitä paikkaa. Menin sieltä katsastusasemalle (kävelin joku 3-4km). Astuin sisään ja se olikin sitten väärä katsastamo, ne anto kuitenki sen oikeen paikan osotteet ja tilasin taksin (tässä vaiheessa oli aikaa enää 20min).
Kävelin vähän matkaa siihen mihin sen taksin tilasin ja sieltä se sitten tuli, hyppäsi kyytiin ja sain kyydin oikeeseen paikkaan (maksoi 10e). Aikaa oli tässä vaiheessa 3 minuuttia ja menin tiskille, siinä oli sellanen vittumaisen näkönen täti ja annoin sille paperit, henkkarit ja olin valmis maksaa. Se näpytteli vähän aikaa sitä helvetin konettaan ja sano maailman vittumaisimmalla äänensävyllä et en pääse kokeeseen ku ei oo ajokorttilupaa vielä. Autokoulun olis pitäny ilmottaa mulle siitä mutta eipä ilmotellu. Se vissiin johtuu siitä kun mun pitäis vielä viedä lääkärintodistus poliisiasemalle (mut enhän mä sitä tienny..)

Mä siitä lähin sit menee, venasin puol tuntii bussia et pääsen helvettiin sieltä vitun hakuninmaalta.. No se tuli ja ostin lipun kamppiin, olis pitäny ottaa seutu koska se käväs (1 pysäkki!!!) vantaan puolella mut se kuljettaja oli reilu ja myi mulle sisäisen (1,4e halvempi)- Päivän teemaan olis sopinu että olis tullu tarkastaja muttei sentää tullu.. Oli sellanen fiilis et on ihan pakko saada olutta ja viskiä ja kännit päälle (huom. oon alkoholilakossa).

No kamppiin päästyäni soitin iitulle ja se oli just päässy töistä. Juoksin aika täysiä kampista espalle reppu selässä ja se oli kivaa. Pääsin pujottelee kunnolla ihmisten välistä ja se oli ihan kivaa. Näin iitun ja jussin espalla ja jussi lähti sit töihin. Ostettii iitun kaa batteryt ja istuttiin espan nurtsilla ja sit käytiin kahvilla ja käppäiltiin ja juteltiin. (se kivoin asia tässä päivässä)

Lähin sit rautikselle ja lähin 623 bussilla himaan päin. väsytti ihan helvetisti vieläkin ja nukahin bussiin (oon hyvä nukkuu bussissa, herään aina sopivasti etten mee pysäkin ohi). menin sit matkan varrella yhteen lähikauppaan ostaa vähän sapuskaa.

--Kauppareissun päätarkoitus oli pyytää sen kaupan kassalla työskentelevää mekasuloista tyttöä treffeille. Ihastuin(oudon lämmin ja kiva tunne sisällä, melkeen jo unohtanu miltä se tuntuu) siihen tyttöön kun kävin siellä ostaa maitoa maanantaina. Keräsin muutaman päivän rohkeutta ja nyt sitten uskalsin...
Ostin raejuustoa ja muuta evästä ja kun maksoin niin kysyin (varmaan aika ujosti) että lähtiskö se kahville joku päivä. se vähän punastu ja kiitti tarjouksesta mutta se oli tietysti varattu (aika tyypillistä mun tuuria..). pakkasin ostokset, hyvästelin ja kävelin kotio. Oli silleen ihan kiva et uskalsin kuitenki kysyy. On nimittäin käyny silleenki et olin koko 9 luokan (ja jälkeenpäinkin) ihastunu yhteen vuotta nuorempaan tyttöön, en koskaan uskaltanu sanoo mitään ja se tilaisuus sit meni ihan ohi. Sit myöhemmin ku uskalsin ni se oli sitten varattu (tietysti).

Onneks mutsi ei ruvennu paasaa tosta teoriakokeesta mitää, näki kai että ei oo mikää paras fiilis. Eero oli kiva ku se tuli portaita ylös mun huaneeseen ja höpötti jotain ja sit se anto halin. Oli niin loistava fiilis koko tän päivän jälkeen et kaadoin itelleni lasillisen viskiä ja hörppäsin sen ykösellä ales. Tekis mieli vetästä kännit (vieläki) mut vois ton lakon kuitenki pitää, nyt istuskelen täs uudessa mukavassa tv-tuolissa ja tykitän tool:ia täysillä.

Peas ja toivottavasti teillä ei ollu näin iloinen ja kiva ja hulvaton ja ratkiriemukkaan vallaton päivä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.