IRC-Galleria

Psychid

Psychid

Seems that rain pounds hardest on those who have no way to get out of it.

en tiiä mistä alottaaSunnuntai 17.09.2006 06:49


öö..

Olet afrikan tähti ja minä se onneton, hellehattu pelle, se lapiomies, joka matkaa taittaa ja maita kaivaa ja ikävän vaivaan juon leilin tyhjäksi aina.

Eli sain tänää vihdoin koneelle ton biisin mitä oon ettiny ikuisuuden (ja sit mikko kuustosen enkelit lentää sun uniin) jei ja se oli kivaa.
On ollu täs vähän semimasista kai jonkinaikaa, ei mitää kovin kamalaa ranteetaukichildrenofbodom-yhyy meininkiä kuitenkaan.

Tänään oli muutenki kiva päivä, oltiin kisahallilla bilybown kanssa ja tuli treenailtua tosi hyvin (ja tiirailtua yhtä mekanättiä tsiirliideriä vähän ^^ ). Sen jälkee mentii dublineriin ja otettiin yhdet oluet, frendi otti guinessia ja ite otin newcastle brown alee (pint). Sit mentii niittyyn ja katottiin meiän juhannusvideo (Rudella oli videokamera messis), oli kyl niin hiton häröö meininkii että tuli naurettua vedet silmissä niille jutuille, niin perusmeininkii =) rock on!
Sit hengailtiin ulkona ja oli kivaa, niin perussettii. Sit mentii jannelle (meit oli siis iso porukka) ja katottiin Pekka siitoin ja jammuvideot netistä ja heitettii perusläppää ja oli nii kivaa.

Tulin sit koneelle ja rupesin päivittelee taas sitä et on keskiviikkona hissan kirjotukset, oon lukenu yhen kappaleen.. Ens viikon perjantaiks pitäis opetella ruotsi (oli kurssi viimeks joskus puoltoista v sitte..) tulee varmaa menee hiton hyvin..
Eli ne jotka ei tiiä ni mun kirjotukset meni vituilleen vaik sainki lakin ja nyt korottelen näitä vaan.

hörpin tässä funlight mehuu ja mätän raejuustoo (vedin muutaman raa'an munan kans) ja painun pehkuihin palautumaan, huomenna tartun kirjaan (vissiin)

Peas

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.