IRC-Galleria

Psychid

Psychid

Seems that rain pounds hardest on those who have no way to get out of it.

[Ei aihetta]Lauantai 28.10.2006 19:05


Olin viime yönä joku spiderman, osasin kaikkia hurjia voltteja ja kaikkee siistii, pystyin hengittää veden alla ja pomppimaan tosi korkeelle. sit mul oli tietysti hullut flaidikset jonkun pahiksen tyypin kaa, se ei meinannu millää delaa ja sit maailma oli jakautunu kahtia. oli ne jotka kannatti mua ja ne jotka kannatti toisia mut sit lopuks voitin jotenkin sen ja sit kaikki kannatti mua jei.
sukeltelin yhen mekakivan tytön kaa sit jossain meressä ja sillei ollu laitteita myöskään ni hengitin niiku veden alla ja sit annoin sille niiku tekohengitystä aina, se oli kivaa ^^

sit ku kaikki oli niiku suoritettu ni päätin mennä sellaseen tulivuorihommeliin sellasesta tosi kapeesta reiästä. heti ku pääsin sisään ni mun voimat hävis ja en päässy enää ulos. piti sit mennä syvemmälle ja siin ekas mestas oli kolme kerrosta ja mun piti tehä joku ihme älykkyystesti et pääsin seuraavaan huoneeseen (se liitty jotenki sellaseen kolmeen pikkuöttiäiseen ja oransseihin peniksiin (älä kysy..))

etenin sit aina vaa syvemmälle sitä mestaa mut sit taisin herää ja siihen se sit loppu.. voi veljet et se sukeltaminen oli kivaa, tuntu ihan aidolta =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.