IRC-Galleria

Psychid

Psychid

Seems that rain pounds hardest on those who have no way to get out of it.

Kullinen herrrrrrrMaanantai 23.01.2006 23:02


MMor.

Tänää oli aika peruspäivä koulussa, oikein kivaa silleen =)
On muuten eilisestä vatsa-ja kylkilihakset hemmetin kipeet.. Tuli vedettyy aika rankka keskivartalon treeni. Teen tässä HerrrrrrKullista kiinalaista samalla. Sellasta mekahyvää ja sen kaa basmati riisii mmm mm mmmmmmmm... Maistuis varmaa teillekki.

Eero oli taas tänää nii Vochsiili!! Se löys hämppiksen olohuoneesta ja mä vein sen eteiseen (hämähäkin) sit eero pällisteli sitä siinä kiltisti kokoajan ku tein ruokaa. Kävi välillä tiedottamassa mulle että hämähäkki kiipee seinällä.
Kävin vähän ajan päästä tsiigailemassa sitä ni eero makaa mahalteen lattialla ja kattoo hämähäkkii joka on ihan maanrajassa (seinän ja lattian väliin muodostuneessa kulmassa). Tuijottaa sitä siinä häkeltyneenä ja ihmettelee.. VOCHS!!

No otin kuvan siitä ja laitan sen tänää tai huomenna jossain vaiheessa..

Täytyypä tästä mennä keittelemään riisit valmiiks ja sitte tuun tähän no-lifettää takasin herrrrKullisen kiinalaisen kana-annoksen kanssa. (ja sitä on niin paljon että jopa multa varmaan lähtee nälkä!). Vähän kivaa olla sinkkuna ku jos laittaa ruokaa ni riittää mielinmäärin syötävää eikä tartte jakaa kenenkään kanssa!! (öö... NOT)

Hyvät yöt ja komeet unet ja kivat kuvet ja kossua kansalle.

PEAS (vaikkei niitä oo ruuassa ainuttakaan)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.