IRC-Galleria

Psychid

Psychid

Seems that rain pounds hardest on those who have no way to get out of it.

tidiiSunnuntai 17.12.2006 06:03


Taas tuli oltua selvinpäin..

Oli pitkä päivä.. heräsin tossa kolmen aikaan, söin ja kävin kaupassa (autolla) ja pyörin samalla yhen vanhan kaverin kanssa hiukan (autolla). sit lähin kotio ja lähettiin serkun kanssa käymään pyörimässä(autolla). käytiin stadissa(autolla) ja pyörittiin siellä, käytiin moikkaa sen faijaa ja sit tultiin takas.
Söin ja lähin sit kaverin synttäreillä käymään.. oli oikein mukava ilta kun iso kaveriporukka kasassa ja perusmeininki. porukka dokaili ja itse otin yhden tumman oluen (kozel). olin kuitenkin autolla liikenteessä tossa ihan vieressä ni heitin sit porukkaa baariin muutaman keikan ja menin sit sinne itekki (koivuklubille!!)
No sielläpä oli sit perus meininki, paljon kavereita ja paljon tuttuja. oli ihan mukavaa olla siellä selvänä, join vettä ja batteryy ja hengailin. kello alko sit olee jotain kaks tai jotain ja joku oli pistäny yhen mun pitkäaikaisimman kaverin(oon tuntenu sen n. 13 vuotta) tyttöystävän(myös mun kaveri) mukiin jotai tyrmäystippoja ja se sit sammu ja sit ampumalanssi vei sen sairaalaan. se mun kaveri oli himassa nukkumassa ja se ei heränny ku sille soiteltiin. NNoh, no sit oltii siel viel vähän aikaa ja sit heitin kaverin(synttärisankari), sen vosun ja jonkun hemmon malminiittyyn, sit menin takas klubille ja hain pari kaveria (Roope ja Maria) ja heitin ne ylös kinkille(tähtigrilli) ja sit kävin hakee muutaman kaverin taas. heitin ne niittyyn ja kaveri soitti matkalla et pitää mennä hakee se himasta ja hakee sen vaimo peijakselta(sairaala) ku se oli siellä sen tyrmätyn tytön seurana.
No sit Maria soitti et sen lompakko oli vissii jääny mun autoon ja ku olin siin kinkin lähellä (niitys) ni menin sit sinne ja todettii et ei oo. sit hain kaverin, mentiin peijakselle, haettiin vaimo ja heitin heidät sitten niittyyn.

tuli siis paljon kuskailtua, pikkasen bensarahoja ja paljon palveluksia tehtyä kavereille. penkeille ei yrjötty tai kaadettu olutta, eli suht onnistunu reissu =)

ps kivaakin oli vaik olinkin selvänä.

pss jos nyt haluu jotain pahaa hakemalla hakea ni on ollu ihan hervoton jysäri päällä koko tän "biletys"ajan.. se on varmaan se vanha kunnon viinapeikko joka kolkuttelee, se haistaa alkoholin mailien päähän ja rupee takomaan takaraivoon lekalla että "juo nyt timo juo!" se vielä villiintyy aivan kun kuulee klubijytää ja röökin katku leijailee nenässä(aikas perseestä ku en sellasesta musasta perusta ja röökiä en koskaan oo maistanut)

peikko sai kuitenkin nenilleen, mikä oli pieni saavutus sinänsä.
Peas ja yöt. peikko kuittaa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.