IRC-Galleria

Psychid

Psychid

Seems that rain pounds hardest on those who have no way to get out of it.

tänää taas oli sit toi 13 tuntinen ja kieltämät vähä hajoilin. sillee ihan kiva kuitenki ku ei väsyttäny, mitä ny silmät rupes yhes vaihees särkee ja näin keltasia läikkiä kaikkialla.

nohh, kahvii tuli tietysti juotua ja ruokaa tuli syötyä mekana ja ehin lukee tolppiksen (juoppis 2) kokonaan ja sit se loppu ja oli tylsää. pelailin backgammonii kännykäl ja harjottelin villin lännen pyssytemppuja sil laasersohotinhärvelillä millä me työskennellää. heittelin ja pyörittelin niitä ku pro vaikkei siin oo liipasin kaarta, enkä kertaakaan ampunu vahingos itteeni.

oli ihan jees tienata 25 egee tunnis siitä ku heittelee työvälinettä ja istuskelee.. no mut oli siinä töitä välillä kyl ihan tarpeeks mut välil ei. oli ihan kiva heittää taukohuonees hemmojen kaa läppää.

Ainii, yks meiän duunis sellanen fabu joka on ollu siel jotain 30 vuotta töissä, rupes valittaa mulle siitä et pitäis viiä kahvipaketti sinne. ku meil on siel sellanen diili et kaikki tuo vuorollaa kahvipaketin ja saa sit juoda keitinkahvia ku se automaattikahvi ei oo kahvia vaan jotain saatanan kuralientä jonka kiroan alimpaan helvettiin. Noh mut asiaan, mulle oli tietty alusta asti selvä että tuon sen kahvipaketin. se valitti viime viikolla mulle pari kertaa siitä et "tuo sitte se kahvipaketti jäkäjäkä" ja sanoin ett "juu, tuon sen ens viikolla".
En mä oo töissä ees joka päivä enkä yleensä juo kun yhen kupin, mut tiesin kuitenki sen sopimuksen ja aioin tuoda kahvipaketin tällä viikolla. keskiviikkona en kerenny käymään kaupassa (se valitti mulle tiistaina ja keskiviikkona siitä et muista sit tuua se..) no mä kyllästyin keskiviikkona siihen saatanan jäkättämiseen ja sanoin että "lupasin jumalauta tuoda sen paketin ja aion myös sen tuoda." se sit höpötti jotain että ku se on vuosien varrella tavannu niin paljon tällasia jotka vaan lupailee ja sitte pummilla juo kahvia..

no mulla alko totisesti hirttää kii sen ukon kanssa, se on sellanen ankaran olonen vanhapoika joka valittaa helvetin paasaavasti jokasesta vitun asiasta. mikään pummi mä en todellakaan ole, eikä mun tarvii ruveta kahvia työkavereilta varastaa. Sanoin sille et tuon huomenna "eli torstaina" kaffii ku tuun duuniin ja kävin sit aamulla ostaa 6 pakettia ja suodatin pusseja. ei luulis olevan enää äijällä otsaa vikistä mulle siitä, noilla varmaa lipittää sumppii tän lopun kolmisen kuukautta mitä oon tuol lafkas viel duunis.

vittu mikä fabu.. no mut sen jälkee se on ollukki ystävällinen ja sen kaa pystyy jopa puhuu.

forgive me father, for i have sinned.. söin taas pari karkkia tässä suutuspäissäni ='/
(emmä kyl oo suuttunu, vaa iha ilonen ku pääsen viettää pitkää viikonloppua ja tuli tienattua kivasti)

Katoin eilen saw 3:n ja se oli semihyvä. silleen ihan ok viihdettä, kohtalaisen raaka, mut se idea alkaa käymään aika vanhaks.. sama saatanan stoori, "noudata sääntöjä ni selviit" blablabla.. ei sitä uudellee kattois
Ainii ja children of men oli ihan täysin paska, my super ex-girlfriend oli semipaska, tosin uma thurman näyttää helvetin hyvältä sihteerilookissa.
Klik! oli taas ihan melko hyväkin leffa, katottiin se saijan kaa tossa joku päivä (naamantaina).

no mut mä rupeen tästä tekee jtn, pitäkää kivaa. phiisses

ps. Uncle Ben wants you!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.