IRC-Galleria

Psychid

Psychid

Seems that rain pounds hardest on those who have no way to get out of it.

[Ei aihetta]Sunnuntai 11.03.2007 15:12


oli eile meka mukava päivä ja ilta saijan kanssa. tai toi päivä meni siinä ku nukuttiin ja sit saunottii ja sit lähettii ähvän ja iitun luo istuu iltaa. Kaupan kautta kanaa, jätskii ja pari ykkösolutta.

Siellähän sit taas oltiin, mukavaa oli. pelattiin paljon korttii ja juotiin ne muutamat oluset ja syötiin 2 kiloo kanaa. saija söi ihan skidisti ku se on pieni ^^ ähvä ja mä syötii sit melkee kaikki ku iituki on veke.
Pelattii sellasta jotai ikuisuuden kestävää pelii (kivaa kyl) ku sanghai.
Lähettii himaan kahen pintaa ja mentii goisii, saijalla on joku vatsatauti ja se juos vessassa =/ safkasin raejuustot ja vitamiinit ja muut ja sit sänkyyn.
mua ei nukuttanu olleskaan ni lähin lenkille (kyllä, 4 aikaan yöllä) juoksin tosta tonne mettään ja hölkkäilin siel purtsii. mulla oli päällä paljon vaatteita ja 7 kilon painoliivi (+ sykemittari ja md-soitin). Kuuntelin talpaa, siitä tuli aika hyvät vilikset ja tuli juostua ihan kunnolla.
Koska pururatojen juokseminen on mummoille, juoksin sellasia pieniä metsäpolkuja pääasiassa. oli kivaa ku oli ihan pimeetä, snadisti lunta, luureis paukkuu styge konemusa ja yks sekopää pistää jalkaa toisen eteen sysimustassa metsässä.

Huh, tulikin juostua paljon. vedin muutamat kunnon spurtit ja syke nous 190:een. Sit koska en halunnu mennä laiskana luovuttajapaskana kotiin miettimään että en tehny parhaintani, menin viel lopuks juoksee möskärin mäkee (iso ja jyrkkä) ylös. vedin sen niin täysiä ylös kun lähti, eli siinä vaiheessa se oli jokseenki löntystelyä.. mut kuitenki syke nous, räkä valu, väsytti ja heikotti.

Sit vaa kotii, puol pulloo vissyy kurkusta alas ja viilentyneen saunan lauteille makoilee ja rauhottuu. sit kuuma suihku, pari raakaa munaa naamariin ja saijan viekkuun köllöttää. nukuin muute tosi sikeesti mut sit heräilin ku saijan piti käydä vessassa ja noin.. tuol se makoilee ja tuhisee, vein sille äsken jukurttii ja mustikkakeittoa.
paranis äkkiä, ressukka..

Piti tänää mennä kiipeileekki, kattoo jos joku tulis mukaan =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.