IRC-Galleria

Psychid

Psychid

Seems that rain pounds hardest on those who have no way to get out of it.

Vittu mitä sudenpenikoita saatana..Sunnuntai 19.03.2006 09:05



Sudenpennut sanoi että:

T.I.M.O
Tavattoman Itsepäinen Miljonääri ja Onnenmyyrä

Mikä todistaa että sudenpennut on pelkkiä paskanjauhajia eikä tiiä mistään mitään, paitsi et oon mä kyl joskus aika itsepäinen.

Joo-o.. kello on aamu. Tulin tos vajaa tunti sit kotio baarista ja jatkoilta ja oli ihan kiva ilta paitsi et selvänä pirun tylsää. Toisaalta oli hauskaa ku yks pelle alko urputtaa kännissä mut baarissa en alkanu tappelee. Vaik olisin kyl ihan varmasti voittanu!!! ja vaik en oliskaa ni mun kaverit olis ainaki tullu ja hakannu sen teholle!!!!1
noei, en vaan jaksanu suuttua edes ja vittuilin vaan.

26 tunnin päästä kirjotan paskaa paperille suuressa salissa parinsadan muun abiturientin kaa ja sit oon vapaa tästä oravanpyörästä..

Oli kyl ihan hauskaa noiden niittyläisten kaa.. niikun aina. vaihtoehdot ol: olisin voinu jäädä sinne("jatkoille") parin jätkän väliin koisii tai sit käppäillä pari kilsaa kotiin nukkuu pehmeeseen, 120 senttiseen sänkyyn. no tässä mä sit oon.. galleriassa. vaikka vaihtoehto houkutti. heh, kerätkää kolehti ja hankkikaa mulle elämä.
tää on niiku tarina zombiesta joka muuttuu ihmiseks ku prinsessa pussaa. Kuka nyt zombia pussais? kaikki juoksee pakoon vaan

Hirveetä tekstii, meen tästä nukkuu.

pakasteherneet ja yöt.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.