IRC-Galleria

Psychid

Psychid

Seems that rain pounds hardest on those who have no way to get out of it.

Petos ja vääryysTiistai 04.04.2006 21:18

Nyt mä sitte tiiän miltä tuntuu ku petetään..

Olin iitua moikkaamassa tsadissa ja täyty sit käydä syämäs jotai.. no mentiin sit kebabbilaan ku näytti kivalta paikalta ja sellasta teki mieli. tsiigailin sit niitä annosten kuvia ja hintoja ja päädyin iskenderiin (tietty). kuvassa se lautanen oli ihan täynnä kebabbii ja pohjalla oli sitä pitaleipää ja sit siin oli pieni keko riisii ja salaattii.
Totuus tuli kuitenki ilmi pikaseen.. siinä lautasella mitää riisii ollu ja kebabbii oli sellanen saatanan pieni tufnu et just ja just sotki lautasen.

Vittu mua vitutti ku oli viel aimo nälkä ja tollalailla johdatetaan hyväuskoista kuluttajaa harhaan.. sanon vaan että perkele!! missä on oikeus ja kohtuus?!?? jos kerta saatana kuvilla jotain luvataa jotta tällasta mättöö saat 6.5 eurolla NI PITÄS SITÄ SAATANA KANS SAADA!!
Söin ne saatanan muutaman haarukallisen mitä siinä oli.. Perkele. vittu mikä petos saatana... jos mulla olis oma kebabreikä ni mä ainaki tekisin niin vitun isot mätöt nälkäsen näköselle posselle ettei koskaan tuu tällasta vitutusta muille ja sais viel hyvää mainetta ja paljon asiakkaita, kunniaa, rahaa ja tietysti paljon kauniita naisia ja hienoja autoja.

Mut joo, voitimmä kuitenki pelikoneesta 15 euroo siin vieres joku rahakas täti voitti siinä vieresestä koneesta 2 KERTAA PERÄKKÄIN 50 VITUN EUROA!!! SIIS SATA HELVETIN EUROA PELIKONEESTA!!??(casinolla) olin ihan silleen imaseppa ny, helvetin tuuriperse ja se mun voitto tuntu ihan mitättömältä.. no joo, tasan ei käy onnen anti.. sais kyl luvan pikkuhiljaa alkaa käymäään saatana..
mut iitua oli kiva nähdä, saatoin sen töihin ja menin stokkalle ja ostin eau de toiletin (bechamia) mä meen tästä kisahallille reenaileen

moikkamoi! ^_^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.