IRC-Galleria

Psychid

Psychid

Seems that rain pounds hardest on those who have no way to get out of it.

ViruuustMaanantai 10.04.2006 00:08

Morjes

Tulinpa justiin virosta, ei muute ollu yhtää hullumpi reissu.. Parkourattiin eilen heti kun saavuttiin perille, mut jalat oli nii paskana ni ei jaksanu paljoo vetää. NNNo, syötiin ja juotiin hyvin tietenkin ja juhlistettiin mummon 70 synttäreitä suurensuuren sukulaisporukan ja Roninin kaa..
Laivamatkat meni jouhevasti. menomatkalla parkattiin ja sodittiin pallomeren palloilla.tulomatkalla hajotin ja jumitin.
Vedettii sit ihan kiitettävästi wiinaxia ja ronin sammu hotellihuoneeseen, mä lähin serkun kaa kiertelee baareja. Löydettiin vaikka mitä hienoja paikkoja, ekaks oltiin menossa strippibaariin mut sielläpä oli korkea ikäraja.. sit mentii vaa yhet ekaan baariin mikä vastaan tuli ja sepäs olikin sitte homobaari. ei siinä mitää, halpaa kaljaa ja ihan hyvää musaa, juotiin stobet ja jatkettiin kiertämistä.
Päädyttiin country-baariin missä oli ihan kunnon livesoittajia ja tosi lepposa fiilis, vedettii parit oluet ja long island ice teat (AIDOT!! elikkä niihin tuli se desi viinoja, jäämurskaa, kolaa ja sitruunaa). tutustuttiin siellä sit pariin paikalliseen vosuun ja hengailtiin niiden kanssa. lähettiin siitä sitte niiden tyttöjen johdattamana seuraavaan baariin (karaokebaari) ja vedettii taas kunnon tuopit.
sieltä lähettiin sitten taas jatkamaan matkaa, ne muijat johdatti meiän maailman parhaimpaan psykemestaan.. sinne johti sellanen pieni ovi vanhassa kaupungissa ja jyrkät portaat kellariin, makso tyyliin 4 euroa sisään ja viinat oli tietty halpoja. se oli sellanen kohtuullisen hämärä ja pieni mesta, siellä oli joku nelisenkymmentä tyyppiä yhteensä.. Mikä siinä paikassa oli parasta, oli se musa ja se fiilis. siel oli porukka ihan fiiliksissä tamppaamassa kunnon gothic-industrial psytrancee.. soitti ne välillä pari infectediiki. ihan helvetin hyvät äänentoistojärjestelmät ja valoefektit vaikka se paikka ei todellakaan ollu mitään klubitasoa, tosi underground mesta sanan kaikissa merkityksissä, mut se on hyvä vaan.. Sovin tän uuden hiustyylin kanssa sinne kun nenä päähän, siellä meinaa oli törkeesti kunnon psykegootteja.
olutta tuli litkittyä ja tampattiin paljon, paikka meni kuudelta aamulla kiinni, juttelin muutaman soittajan kanssa, hyvästeltii vosut ja lähettii siitä sit hortoilee hotellille.. Oikeesti ehkä parhaat psykepippalot ikinä, ihan helvetin hienoo..


Aaamulla oli luonnollisesti kunnon dehydraatio ja päänsärky.. kävin pakkoyrjötyttää itteni (sormet kurkkuun) et olis mukavampi olla. Käytiin muutamissa kaupoissa ja syömässä ja sit satamaan.. Oli jossain vaiheessa maailman huonoin olo ja meinasin alkaa oksentelee keskellä tallinnaa, sunnuntai iltapäivänä mut sain sinniteltyä ja säilytettyä "kunniani".

on mulla tuliaisiakin.. 3,5 litraa myyntiin menevää vodkaa, baarikaappiin litran JW red label, triple sec, cointreau ja litran jameson.

Vois ottaa ihan tavaks käydä virossa useemminkin =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.