IRC-Galleria

UrsulaR

UrsulaR

Perusolotilana onni ja rauha <3 Kiitos <3

Uusimmat blogimerkinnät

Jääkaapissani asuu etana \o/Keskiviikko 30.01.2008 00:01

Oho!!!

Jääkaapissani asuu etana!! Aloin iltasalaattia laitteleen ja kaivelin porkkanapussia ni oho. Porkkanapussissa nököttää etana. Ihan kohmeessahan se raukka on. En tiiä miten se oikein nyt tykkää olla tuolla. Mut onhan ne tuolla luonnossakin ihan noin. Mut pärjääköhän se. Laitoin porkkanan jolla se pötköttää rasiaan ja pussin väljästi päälle jotta happi kulkee. O-ou.

Ei kellään ois etanan hoito-ohjeita???? Pärjääköhän se tuolla jääkaapissa kevääseen asti niin että uskaltasin viedä sen ulos.....?? =/ Oi voi....

Kerranhan ostin akvakaloilleni surviaisen toukkia jotka oli pilkkitoukiks tarkotettu ja sit ne vähän lämpes kaupassa mun kädessä ja kassalla huomasin että ne heiluu ni olihan ne silti ostettava. Niin ku en siis tienny ottaessani että ne on eläviä enkä voinu sit takasinkaan viiä ku tiesin miten niille käy jos joku kalamies ne ostaa... Niitten henki nyt oli sitten mun vastuulla. Ja kotona sitten isompaan purkkiin ja salaattia ja mitähän kaikkee niille laitoin jotain kinkkua vissiin ku en tienny oikein mitä ne syö. Ni sit niistä tuli kärpäsiä ja kun talvi oli ni olin vähän pulassa kun ei niitä voinu mihinkään uloskaan nakata eikä ne oikein ois kotonakaan viihtyny..ja suoraan sanottuna en ois jaksanu ehkä katella niitä...niitä meinaan oli...monta...eh..

Nii. Ni tungin sitten purkin povariin, suhautin Jyväskylään Viherlandiaan ja väijyin sopivaa tilaisuutta isojen puskien seassa...vähän jänskätti kun taskusta kuulu melkonen rapina ja surina...että huomaako kukaan..ja päästin kärpäset menemään. Toivottavasti ne viihty siellä ja oli kivaa. Ainakin siellä oli lämmintä ja melkein ku ois ulkona ollu...freedom!!!!!!!!

Mut en tota etanaa viittis sinne viiä. Ku veikkaan että jos se jonkun kukkapurkkiin päätyy ni ei sille hyvin käy kun joku nirppis sen bongaa...

Ni oi ja voi. Hmm. Mulla taitaa nyt sitten olla uus lemmikki. Huomenna ostettava sille vissiin ihan oma salaatti. Toivotaan parasta....ja ootetaan kevättä.

Peace and love <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.