IRC-Galleria

UrsulaR

UrsulaR

Perusolotilana onni ja rauha <3 Kiitos <3

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Torstai 31.01.2008 23:04

Hei, tiiätteks!!!! Ihan oli tultava väliin sanoon et on muuten ihan eri reenata silleen et on antanu itelleen luvan olla just sellanen ku on. Et ei silleen kilpaile muitten kans ja mieti mitä muut aattelee. Ja et jos on vaikka joku paikka rikki ni menee ihan sen ehdoilla. Eikä välitä jos on vähän takapakkia tullu. Ja silleen. Ku ainahan sitä voi rakentaa uudelleen ja vielä vähän paremmin virheistä oppineena jne.

Eikä mieti et on noloo jos ei osaa. Tai et jos vaikka ei meinaa oppia. Ku mitä sillä on väliä? Kaikki me ollaan erilaisia. Ja vaik mä nyt oonki tällänen etten opi ja on motoriikka ihan hassua ni ei se ketään haittaa. Tai no ehkä voi turhauttaa =D mut ei silleen haittaamalla haittaa. Nii. Ni sitä vaan että voi ehkä olla hyvä ja kiva jos rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Noni. Kattokaa ny. Toi rrrr johtu siitä ku täs samalla syön leipää ja tippu muru näppikseen ja koitin sitä poimia pois, ni voin ihan sen kertoo kaikille ku ei se haittaa =) Hihi =) Aatelkaa. FREEDOM!!!!
I´m free \o/ Voin olla ihan oma itteni. Nii. Nii ja se että mäki just tajusin etten osin siks oikein edisty tkd:ssakaan ku mietin liikaa. Hei da. Sitähän mulle on hoettu mut en vaan tajuu. Tai tajuun jotenki mut en vielä näin. Mut nyt sitte tajuun.

Mut siis voi olla hyvä ja kiva kaikille jos aattele noin ja antaa ittensä olla mitä on. Sit varmaan kehittyyki paremmin. Tiiän et mä ainaki. Nytki ihan erilainen olo salijumpan jälkeen ku hyväksyin heikkouteni. Nii. Ja nyt tää menee saunaan \o/

Rrrrrrrrrrrrrakastakaa itteenne =) <3

[Ei aihetta]Torstai 31.01.2008 00:59

Voi mua. Oon kyl aika romuna nyt. Hienoo ku sain ihan kunnon reeniluvan mut ku ei. Sit on polvet ja lonkat ja toi luun seutuki vielä ja niska ja selkäki alkaa olla sen myötä ja nyt vielä kaiken huipuks sai pohje tos yks männä päivä vähän hittiä. Taju meinas lähtee, nytki ku sopiva paine kohdistuu ni meinaa. Joku hermojuttupiste tms. Emtiä. Vetää säären puolelle ja nilkanki ja kiipee jo reiden puolelle. Hmm.

Seuraillaan nyt. Mut ehkä kesä ei alakaan vielä pääsiäisenä. Ni Operaatio Kesäkuntoon pääsiäiseksi voi vähän saada jatkoaikaa.

Ja annoin pelolle vallan tänään!!!!!!!!!!!! Ei niin saa tehä!!!!!!! En uskaltanu sellasta hyppyjuttu sivupotkua kun pelkäsin et polvi pettää tai jotain. Ei siinä mitään jos oisin vaan fiksuuttani välttäny mutkun pelon takia!!! Ei näin. Traumat huitsin helvatiaan!!!!!!!! MURR!!!! Tai sen yhen skippasin pelon takia. Muuten tein mitä voin ja älysin välttää mitä en.

Mut ei se mitään. Kyl mä ymmärrän. Ja yritin kumminki. Ja oonhan mä vähän tyttö. Gnnnnäh. Ärh. Mut kyl mä vielä. Kuhan tästä... Meen nyt hellimään mua.

[Ei aihetta]Keskiviikko 30.01.2008 20:20

Olihan taas päivä. Linkkimatkalla Jyväskylään kontrolliröntgeniä varten tuli taas kaikkee mieleen. taivas oli vähän sellanen ankee. Et vois aatella että kaikilla on ankee oloki. Ni sit meni pikkunen lentsikka. Ni tuli mieleen et miten ihanan näköstä on pilvien päällä just ku aurinkohan kuitenki paistaa. Siellä pilvet hohtaa ja ihania pilvipatsaita kohoilee ja tulee ja menee ja ne kimaltaa auringon valossa. Ja oi miten se aurinko siell äpaistaakin. Ni sit tuli mieleen se kun kato ku on niitä sellasia kiviä jotka on ulkoopäin ihan tavallisen "tylsiä" ja sit sisällä onki sellasta ihkua taikakimallustimangijalokivi juttuu. Tiiätte kyl varmaan. Nii. Ni sit tajusin et mehän ollaan nyt niinku käänteisen sellasen sisällä. Et on ulospäin sellasta enkelikivee ja sisällä turvallisen neutraalia.

Nii, eiks ookki ihanaa =) <3

Ja sain reeniluvan!!!! Ei siis mitään rajotuksia enää!!! Ainut vaan että sen rajoissa mikä tuntuu hyvältä. Joo. Et varovasti ja kuulostellen. Mut lupa on \o/

Ja kotimatkalla kävin kaupassa mut en ostanu Aapelille salattia kun se ois menny rikki kasssissa. Huomenna sitten. Tomaattejakaan en meinannu ostaa ku aattelin neki menee, mut ostin sitte. Ja olihan yks menny sitte. Höh. Voi raasu.

Sit linkki lipui keskusta pois päin ja kattelin tietä. Ni sit aattelin että kun maassa on reikä...eiku siis kun se reikä on jäässä...

Ei. Keskity. Kun maa on jäässä, ja plussakelillä jäähän tulee monttuja joissa on sitte vettä. Nii. Ni sit kun taas pakastuu, ni mihin helvataan ne vedet niistä montuista menee!!! EN TAJUA!!!!! Kun ne montut on ihan tyhjiä. Ni ei se oo voinu vaan siihen jäätyä paikalleen...miks ei? MIKSI?????????!!!!!! No ehkä sen ei niin väliä.

Ja koko helvatan matkan joku nainen kälätti puhelimeen...ei siinä mitään mutta kun ainut aihe oli se miten narsisti joku ihminen oli ollu. Oli vissiin oppinu just uuden sanan ku piti todistella niin tietävänsä millanen on narsistinen ihminen. Hei en mä halua kuunnella melkein tuntia jotain helvatan juoruamista ja jonkun haukkumista!!! Perkele ku teki mieli mennä kuiskaamaan sen korvaan jotain kärkevää ja suun kiinni napsauttavaa, mut eeeeeeeen. Ei niin saa tehä. En saanu ees torkuttua kun se kälätys kuulu...AAAAAAAAARHG!!!!!!! Juoruaminen on sitten niin typerän kuulosta. Toivottavasti en enää ikinä. Vaikka nyt tääki on juoruamista. hyi. Ihminen kuulostaa niin...hmm...ahaha....narsistiselta =DDDD Ois pitäny sanoo sille....

No ni. Kamala juoruakka oon. Joo. Voi että itku ja ilo kun sairaalassa oli niin mielettömät...en meinannu kyetä oleen! Niin paljon ihmisiä joilla just paljon kipua, surua, pelkoa, iloa, helpotusta, koko tunneskaala.... Kauhee pommitus. En ollu oikein muistanu laittaa suojia kuntoon..heh... tänks my dier friend ku muistutit..... =)

No ni. Cut the crap!!!!!! Ruokaa ja reeneihin!!!!!!! Moro!!!!!!!!!

[Ei aihetta]Keskiviikko 30.01.2008 01:22

Ihihi =) Nyt se oli kömpiny sen porkkanan alle kun laitoin sen siis sen porkkanan tohon purkkiin silleen päin että etana oli sen päällä. Etten vahigossa ainakaas länttäse sitä niinpäin että jää raasu alle =S Painelin varovasti pussia vielä vähän silleen että sinne purkkiin ei jää liikaa tyhjää tilaa kun pelkään et se kuivuu. Ja se varmaan tykkää olla vähän peitossaki ni pystyy omalla lämmöllään tarkeneen. Hihi..... x)

Hihi =) Sen nimi on vissiin Aapeli. Jos kuulin oikein kun se vähän ujoili mua vielä ni kuiski niin hiljaa etten oo varma. Hihi.

Jääkaapissani asuu etana \o/Keskiviikko 30.01.2008 00:01

Oho!!!

Jääkaapissani asuu etana!! Aloin iltasalaattia laitteleen ja kaivelin porkkanapussia ni oho. Porkkanapussissa nököttää etana. Ihan kohmeessahan se raukka on. En tiiä miten se oikein nyt tykkää olla tuolla. Mut onhan ne tuolla luonnossakin ihan noin. Mut pärjääköhän se. Laitoin porkkanan jolla se pötköttää rasiaan ja pussin väljästi päälle jotta happi kulkee. O-ou.

Ei kellään ois etanan hoito-ohjeita???? Pärjääköhän se tuolla jääkaapissa kevääseen asti niin että uskaltasin viedä sen ulos.....?? =/ Oi voi....

Kerranhan ostin akvakaloilleni surviaisen toukkia jotka oli pilkkitoukiks tarkotettu ja sit ne vähän lämpes kaupassa mun kädessä ja kassalla huomasin että ne heiluu ni olihan ne silti ostettava. Niin ku en siis tienny ottaessani että ne on eläviä enkä voinu sit takasinkaan viiä ku tiesin miten niille käy jos joku kalamies ne ostaa... Niitten henki nyt oli sitten mun vastuulla. Ja kotona sitten isompaan purkkiin ja salaattia ja mitähän kaikkee niille laitoin jotain kinkkua vissiin ku en tienny oikein mitä ne syö. Ni sit niistä tuli kärpäsiä ja kun talvi oli ni olin vähän pulassa kun ei niitä voinu mihinkään uloskaan nakata eikä ne oikein ois kotonakaan viihtyny..ja suoraan sanottuna en ois jaksanu ehkä katella niitä...niitä meinaan oli...monta...eh..

Nii. Ni tungin sitten purkin povariin, suhautin Jyväskylään Viherlandiaan ja väijyin sopivaa tilaisuutta isojen puskien seassa...vähän jänskätti kun taskusta kuulu melkonen rapina ja surina...että huomaako kukaan..ja päästin kärpäset menemään. Toivottavasti ne viihty siellä ja oli kivaa. Ainakin siellä oli lämmintä ja melkein ku ois ulkona ollu...freedom!!!!!!!!

Mut en tota etanaa viittis sinne viiä. Ku veikkaan että jos se jonkun kukkapurkkiin päätyy ni ei sille hyvin käy kun joku nirppis sen bongaa...

Ni oi ja voi. Hmm. Mulla taitaa nyt sitten olla uus lemmikki. Huomenna ostettava sille vissiin ihan oma salaatti. Toivotaan parasta....ja ootetaan kevättä.

Peace and love <3

[Ei aihetta]Tiistai 29.01.2008 01:20

Ensin oli takki tyhjä. Eilinen hurrmioitunut hurrrrrmostelu otti aika hyvin kaikki mehut ja paukut. Meinasin jo etten edes reeneihin lähe!! Miettikää, minä meinasin jättää reenit väliin!!

Reeneissä löytykin sitten välillä kivasti rentoutta. Alko nukuttaaki hirmusti =D Alko taas vähän olla enempi flowta. Ihan hyvä että menin, mut en ois menny jos ei olis ollu juuri sitä ennen erästä virkistävää höpötystuokiota. Oho. Miten sattuki.

Kotimatkalla.... =) Hih. Tai siinä kun astuin liikkarin ovesta ulos, ja ulkona oli ihan hiljasta, vaimeeta. Pehmeetä ja lempeetä. Lunta satoi vähän ja ooh kaikki niin rauhallista. Miten kävelinkin niin hiljaa, hiiiitaasti, hiiiitaaaaaaaaasti.....hiipien... Hymy ja kulta valui taas sydämeen, autiolla koulun pihalla oli pysähdyttävä jo katulyhdyn valoon, piirrettävä sydän lumeen, sormiin tarttunut lumi suuhun...hih....se maistui niin..niin... =)

Matkalla asuu eräs mänty. Keskellä koulun pihaa...varmaan onnellinen leikkiviä lapsia seuratessaan... Meinasin kulkea vain ohi, mutta tupsahdinkin kaulaansa. Hiljaa halasin. Tunsin miten se hymyili. Miten kaikki maailman puut ja kaikki hymyilivät yhdessä. Tunsin sen, etten ole koskaan yksin, en koskaan. Koko maailma on rakkautta. Jokainen lumihiutalekin rakastaa minua ja minä niitä. Ja kaikki. Ja että kaikki äänetkin ovat rakkautta. Liikenteen melukin, ja kaikki. Kun kaikki tuolla ajelee vaan siksi että kaikki rakastaa jotain. Vanhemmat lapsiaan ja puolisoitaan, ja siksi käyvät töissä ja ajelevat tuolla jotta voisivat perheensä kanssa voida hyvin. Tai menevät harrastuksiin tai johonki. Ni kaikki on rakkautta.

Ja oi miten rakastin. Ihan sitä samaa Yhtä ollaan kaikki. Koko maailma. Oi. Oli niin lämmin. Turvallista. Pehmeää. Lempeää. Ihana rakas Äiti Maan syli. Ihana Jumalainen tämä kaikki. Olevaisuus.

Nyt ei ole liian ihanaa. On juuri sopivan ihanaa. Kuten aina sopivan, mutta silleen. Olo on sittenkin ihana. Ooooo rakkaus rakkaus \o/

Joku tämän näppiksenkin on tehnyt. Tai siis moni yhdessä. Rakkaudella. Kiitos siitä.

Kiitos kun ooooo täää kaikki. En ehkä sittenkään voi kyetä nyt kirjottamaan tämän hienommin =) Taidan juoda teetä ja sellaista ja istua ja hymyillä. Olla. Olla tässä rauhassa ja lempeydessä.

Om.

[Ei aihetta]Sunnuntai 27.01.2008 17:26

Niin siis kiitos Jumala =)

[Ei aihetta]Sunnuntai 27.01.2008 16:45

Ei!!!!!!!! Ei se riitä!!!!!!! Ei riitä alkuunkaan!!!!! Pistetään se sata kertanen vielä potenssiin miljooooooooona \o/ Tai ainaki vaikka kaks miljoonaa!!

Hullukshan tässä tulee!!! Olin taikakurssilla eilen ja laitettiin rakkautta ja kaikkea hyvää sinne ja tänne ja apua!! Ja sit muutenki! Ku Rakkaus!!!!!!

APUA \o/ Kohta kuuluu zzzzzzzip ja valo välähtää ja sit mä leviän valoatomeina avaruuteen!!! Ihanaa!!! Joo!!!

[Ei aihetta]Sunnuntai 27.01.2008 14:11

Rakkaat ihmiset. Ajatelkaa jotain aivan ihanaa hetkeä vaikka lapsuudestanne. Sellasta missä ilo oli ylimmillään, sillai aivan het ratkiriemukasta tai vaikka tyynen onnellista mut siis että aivan tulee ihana olo kun nytkin sitä muistelet. Vaikka jonkun ihanan ystävän kanssa kieriny heinäkasassa tai juossu ja kirkunu ja hypänny järveen jostain jyrkänteeltä. Tai vaikka että on isukki hinannu veneellä lujaa ku ootte istunu sellasen uimapatjan päällä. Tai jotain. Sillain että on meinannu haljeta ilosta!! Tiiätte kyllä =)

Ni ottakaa se tunne, ruokkikaa sitä oikein nyt, hehkuttakaa sisällänne, antakaa sen pakottaa ittenne kikattamaan, hengästymään, pistämään silmänne loistamaan ja ittenne unohtamaan että ootte "aikuisia" ja vakavia, unohtamaan että on olemassa kontrolli. Hihkukaa riemusta ja täyttykää lämmöllä ja elämänilolla ja hyvällä ololla. Oi oikein heittäytykää vallattomiksi!!!! =)

Niin, eikö ookkin ihanaa? Eikö tulekin ihan mielettömän ihana olo? Hihi, aivan ihanaa =)

Ja sitten, nyt kun aivan kylvette ilossa ja valossa, niin miettikääpä... hihi...ihihi...

....hihi....miettikääpä...että mulla ei ole vaan niin ihanaa...hihi...vaan kuvitelkaapa..hihi...

....hihihi...kuvitelkaa, jos voitte =D Hihi...khihi... Miettikää..en pysty ehkä sanomaan kun naurattaa niin =) Hihi.....

Nokun mulla on jotain ehkä sata kertaa niin ihana olo =) Aatelkaapa sitä =)

<3

[Ei aihetta]Lauantai 26.01.2008 03:37

Että tämmöstä tällä kertaa tupsahti mun mailiin. No oho kun ehkä tuli tarpeeseen.


God said:

Need is a word you don't need. Needing is an affront to yourself. When you feel you need, you are feeling needy. Feeling needy, you put yourself in a weak position. Needing is not in your best interest, beloveds. If need is your position in life, then change your position. There are much better places for you to come from than need. Need is the last place you want to come from.

Once you get off your need kick, the whole spectrum of your life will change simply because you changed your outlook. The time has come, beloveds. Get up off that Needy Chair and sit in the chair marked I Have Everything.

Without question, you really need to feel that you have no need. You have wants and desires but not need. Needing puts you in a false position. It is a kind of reverse fairy tale, for the ending is not happy. Stay away from need. It is the last thing you need.

What is wrong with needing, you might ask. What is wrong is that it puts you in the position of a beggar. If you see yourself as someone needing love, for example, you will pick up crumbs of it off the street. You will believe that you are dependent upon a handout from someone else, perhaps even anyone else.

One who feels needy will become a taker, a user, yes, even you. With all your good intentions, as one who feels needy, you take, you contrive ways to be given what you feel you must have and have not received. How much love is enough for you? How much do you feel you lack? How much do you feel you have to have? Change your perception. Turn your life around.

You are not so dependent upon love from the outside as you seem to think. It is from yourself that you need to find love. You already know that I love you with all the love on Heaven and Earth. When you can feel nourished by My love, you will hold more love for yourself. Loving yourself, you will not be desperate, beloveds. When you say you need, you are saying you are desperate. Do not even be desperate to give love. Give love, but be not desperate. Come from a position of not needing.

Perhaps you say you need a job. Fine, go get a job. You will get a better job faster when you do not come from a place of overweaning need. Come from a place of confidence instead. Who needs a needer? Be a giver. You have something to offer.

It comes down to this: Do you see yourself as someone worthy? If you do, you won't be grubbing. You won't be a money-grubber. You will not be a love-grubber. You will not be an attention-grubber.

So long as you see yourself as needy, you will be a grubber. As you see yourself, you are.

Better to see yourself as a rich man. This is why you NEED to count your blessings. You want to start seeing yourself as a possessor of good fortune. You want to start seeing yourself as fortunate. You are fortunate. You are reading My words. You are listening to the beat of My heart. You are a Being of God. I am your Father. I am your Blessor. I am your Fortune.

Memorize your blessings, and you will never have to think about need again. Everything is within your own power. Your power is not outside you. It is within.

You say, "God, can it really be so simple?"

I say, "Yes, it can be." I say, "Yes, it is." How you perceive yourself is how you are seen.

Those in need grovel. You are not to grovel. My child does not have to grovel. He has only to know he is blessed.Permanent Link: http://www.heavenletters.org/let-go-having-have.html