IRC-Galleria

UrsulaR

UrsulaR

Perusolotilana onni ja rauha <3 Kiitos <3

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Keskiviikko 01.07.2009 01:41

Se on niiiiiiiiiiiiiiiiin sääli. Raksu hoiteli Bemskun ilmastoinnin täytön, á 70€. Ja ihan hukkaan män se homma ja raha =,( Ilmastoinnin kompura kaput, á450€. Joten en tosiaan tarvitse ilmastointia siis. Voi rakas kun meni sun rahoja taaaaas hukkaan =( Kovalla raatamisella tienattuja. Huokaus. Ja viekä kaikenlaista muutakin. Huoh.

Ja ei tartte meidän miettiä sitäkään yhtä taloa mitä on täs haaveiltu ja kyselty pitkään. Ei tuu myyntiin.

Mut jotain vielä parempaa on tiedossa siis, kunhan kerkiää järjestyyn ja ilmaantuun ja on sen aika. Hihi miten onkin sitten ihanaa <3 Ei vaan vielä yhtään tiedä mikä ja missä tai mihin. Hih. Mutta jotain ylläreitä jo vastapainoks ilmaantu ykköstonttivaihtoehdon suhteen. Heh. On tää jännää vuoristorataa noitten kanssa =D Mielenkiintosta seurata miten aina innostutaan jostain ja sitten "petytään" ja sitten todetaankin kohta että olipa hyvä ettei sitäkään sitten =D Oppia ikä kaikki.

Ai nii, jees oli eka työpäivä tänään. Heti vaan lehtijutun kimppuun, siitä se lähtee vaikka olikin motivaatio noin +3,8 aamulla näin loman jälkeen =D

Ja nyt taas iltapalan kakkososan laittoon.... =)

<3

[Ei aihetta]Maanantai 29.06.2009 02:56

Tsihi.

=))))))))))))))))))))

Mutta kosintahan ei ole vielä tullut. Huomatkaa sana "vielä". Kuulema sitten joskus...hih...kun tuosta oikein innostuu. Hihi. Awwwwwwwwwwwwww miten ihanan miehekkään pidättyväistä mutta niin hymysuin ja rakkaus silmissä sanottuna. Iihhihihi.

Apua. Muistan miten joskus pelkäsin kaikkea. Ja nyt...hih... =)

Rakkaus =)

[Ei aihetta]Maanantai 29.06.2009 00:34

Apua =D

Hihi. Tsih. Noku kato ku sillon raksu hommas meille sellaset nää mustat "Love till death"-sormukset...iiiiih...hih. Apua iik. No niin. Niin siis sillonhan kulmahampaiden ja nyrkinheristyksen tehostamana tuli varsin selväks että kyseessä EI ole Kihlat. Mikä oli hyvä, molemmilla kun kaikenlaisia raumoja...heh...


Ni...hihi. No on ne kuulema sit sellaset epäviralliset esikihlat kuitenkin. Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik. Ja luulinkin että pitää jo tää teksti pyyhkiä pois mut sainpa sittenki luvan laittaa =)

Apua. Ihihihihi. Ja nyt äkkiä raksun kainaloon mussuttaan irtiksiiiiiii ja kattoon leffaa. Pitkästä aikaa. jos ei Ukkonen keskeytä puuhia...hihi....

Se o moro =)

<3

[Ei aihetta]Lauantai 27.06.2009 01:25

No siis olihan ihanaa...tavallaan. Paikka: täydellinen- paitsi että kyllähän se tienääni sinnekin kuuluu, tosin huomattavasti pienemmissä mittakaavoin ku kotio. Ja että porukkaa lappas eessuntaassun lenkkeilijöistä lapsiperheisiin ja vedessä lempiviin pariskuntiin. Huh. Mutta sinänsä siis, no kun Aurinko paistaa siis ihan koko päivän, noususta laskuun suoraan siihen rantahiekalle ja laavun aukosta näkee molemmat, niin mikäs siinä. Ja järvenselkä siinä tyynenä loikoo. Oih. Paitsi mitä nyt joku pärtsää veneellä vähän väliä ohi tai jää siihen etuseen uisteleen...nii.

Ja toisaalta koko paikka on ihan liekeissä siitä porotuksesta, että ennen ei ois mitään toivoa nukkuakaan ennenkun Aurinko on jo hyvän matkaa jossain Kuubassa or whaeva. Mutta toisaalta eipähän niin haittaa sekään kun ei kunta enää huolehi polttopuita retkeilijän lämmikkeeks. Toisaalta pieni iltapuhdekin on kivan meditatiivista. Keräsin meinaan sitten ihan kostoks kaikki perkuleen tuulenkaatorojot ja risut mitä kiinni sain ja poltin oikein urakalla. Ja heti yks oksa katkoessa kosti räiskämällä silmään tikun. Korjasin sentäs asennettani ja säästin jotain palomassaa seuraavillekin.

Sitten kun sitä hokaa siinä valoisuudessa ja lämmössä että on nukkumaan menon aika eli kello noin kaksi yöllä, niin äläpä huoli. Sen verran on vilkkaita kaloja seudulla että tulevat puoliksi kuivalle asti polskimaan kilpaa. Pysyy mieli valppaana kun hätkähtelee torkuksistaan. Kiitos =) Ja toki alueen runsas ja monipuolinen lintukanta pitää tunnelmasta myöskin huolen. Yksi laji kun painaa päänsä siiven alle, niin toinen ottaa areenan haltuun. Ei taatusti tarvitse ahdistua liiasta hiljaisuudesta. Välillä riekutaan laavun katolla, välillä nuotion reunalla, ja miksei vähän repunkin kimpussa.

Ja hyttyset! Eriskummallisia. Liekö tuolla käynyt muitakin suitsukkeen polttelijoita, kun niin olivat tykästyneet. Heti jos pääsi savu sammumaan niin tulivat oikein pyytämällä pyytämään suoraan jotta "laita vielä yks, pliiiiiiiiiii-iiiiiii-iiiiiiiis". Maisema oli toki lumoava, ihan uskomatonta oikeasti miten voi olla kaunista. Oikeesti. Niinkun nyt vaan Suomen luonto voi olla. OMG.

Aamukasin aikaan aloin jo melkein itkemään että haluun kotiin rauhaan. Mutta sitten viimein onneksi sain vähän jo nukkuakin kun Aurinko paistoi jo sen verran etteivät hytyt viihtyneet majassani...

Juuri ehdinkin aamukahvini tulilla keittää kun uusi ihmislauma jo tuli siihen nurkille notkumaan vuoroaan.

Ihanaa palata kyllä kotiin. Enkä tiiä tarviiko mun tänä kesänä toista kertaa laavulle vetäytyä. Johonkin kyllä vielä, mutta vähän rauhaisampaan paikkaan, kenties. =P Mutta hyvää tuo reissu taas teki. Osaa entistä enemmän arvostaa kotpesäänsä. Ja miehensä seuraa <3

Ouuuuuuuuu jea.

[Ei aihetta]Torstai 25.06.2009 12:15

Ja nyt tää lähtee käymään erakoimassa. Ouuuuuu jea.

En meinannu saada unta viime yönä kun odotin niin =D No enkä kyllä muutenkaan, kuuma ja kaikkee. Huhhuh. Ja ihan hirveesti pitää ottaa tavaraa mukaan että pärjää yhen yön. Eheh.

Ja mies joutuu ulkoruokinnalle siks aikaa....huono nainen... =( Mut saapahan nukkua ens yön äksänä. Hih. Tsih. Mä kuiskaan nyt yhen jutun. Hihi. Älkää kertoko =) Jätän salaa vähän pusuja sen tyynyyn. Ihihihi =)

Heippa <3

[Ei aihetta]Perjantai 19.06.2009 12:32

Ai niiiiii......tittidiiiiiiii..... =)

Meille tulee tänään vuos täyteen...... =) IIIIIIIIIIIIIIK!!!!!!!!!

=DDDDDDDD

<<<<33333333333333333

Rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrakkautta =)

Kiitos Pupu viime vuotisista Juhannuskemuista. Oli kivaa, mut niin vaan jouduin lähtemään kesken kaiken kun tuli vaan tuo noutaja =D Ei voinu mitään. Hiiiih.....

*kuplii*

[Ei aihetta]Perjantai 19.06.2009 12:29

Oikeesti jos joku vaan tietää jonkun keittiöalan ihmisen niin pistäkää vinkkiä etiäppäin:

Mämmensalmen Nesteelle tarvitaan näpsäkkä työntekijä keittiöön. Ei yhtään haittais jos ois kassataitonenkin. Ei tarttis Akin olla yhtäaikaa kassalla ja hallissa jotta Seija voi kokkailla. Vois sitten Seija olla rauhassa kassalla, Aki hallissa, ja Joku Muu siellä keittiössä. Nii. Ni sitte vois Aki ottaa joskus ehkä sitä lomaakin. Ja ehkä jopa joskus Seijakin, kerran elämässään. Ja Jouko.

Eihän tää homma näin vetele. Eivät saa työkkäristä hommattua ketään, ihmiset ei vissiin halua töitä. Huokaus.

Kiitos =)

[Ei aihetta]Torstai 18.06.2009 15:49

Jåå-å. Eilen oli kyllä ihan enkkaimelää. Piirretyissä kun tulee tyypeistä sellasia kuplia ja pärskeitä kun ne on ihan ällönä tai imelänä tai tiltissä tai on vaan jotenki överinä. Ni meistä tais tulla sellasia sydämen muotosia kuplia =)

Yhhyh. Mut eeeeei haittaa =D Tänne vaan kaikki rakkaus =D

Mut kyllä muuten kannattaa olla rohkea. Eli tehdä juuri ne asiat jotka ihan eniten pelottavat. Ni poks: ei pelota enää. Eikä se ollu edes pelkäämisen väärti. Hih. Oiiiih miten imelää olikin =)

En mee kuulema vaihtoon, en sitten niin millään =)

Ja me käydään ehkä Tallinnassa ens kuussa!!!!!!!! OMG OMG OMG OMG OMG OMG!!!!!

Toivokaa että rakas voi pitää ens kuussa lomaa taas ni päästään ja että me voidaan sovittaa meidän lomat yhteen. Ku mullahan ei tuol Sisiksessä oo ees ku pari vkoa per kuukaus ni voinen sovitella. Apua iik =) Liian ihanaa =)

Toisin sanoen: TYÖNTEKIJÄ MÄMMEN NESTEEN KEITTIÖÖN JA ÄKKIÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kiitos.

[Ei aihetta]Keskiviikko 17.06.2009 17:34

Kävin sitten osteopaatilla eli nikaman popsauttajalla. OMG miten se taas jänskätti se pään nykäsy mutta OMG miten helpotti!!!!!! Ei menny 40e tälläkään kertaa hukkaan.

Kiitos rakas. Kiitos kiitos kiitos. Vaan kylläpä se vaan sulle takasin tulee tuokin, saatpa nähdä.....hih... Hierontapöytä odottaa sängyn alla........ =)

Aionkin tässä piakkoin yllättää rakkaani. Hihiii. Yhellä pitkään harkitsemallani jutulla. Mutta sen voin vannoa, että kukaan ei teistä sitä arvaa. Se on ihan vissi. Aivan sama mitä arvelette. Ei mitään tavanomaista diipadaapaa. Se vaatii valtavasti uskallusta multa mutta sellasista asioista seuraa parhaat opit. Hih. Iiiiiiik =)

Kyllä elämä on vaan niin ihanaa =) Kaikessa jännittävyydessään ja myllerryksessään. Auts =)

Voimia mulle =D

<3

[Ei aihetta]Tiistai 16.06.2009 12:59

Ihanuus överit =)

<333333333

Mutta nytpä on mulla lomaa kunnes alkaa 30.6. työt Sisiksessä. Huhhuh. Onneks on kaikkee puuhaa. Ja on aikaa ajeluttaa Bemskua ja pyörää =) Ja lukea iiiiiiihania kirjoja. Ja haaveilla ja suunnitella talojuttuja. Iiiiiiiiih =)

Ja Juhannus on kohta =)

<3Btw. Tämä kuva on talonhankinta suunnitelmiemme keskellä hyvä muistutus meille siitä miten uskomattoman hyvin meillä on nyt kaikki. Ja että Onni löytyy Itsestä. Omaa Sydäntä kuuntelemalla. Ja Koti on siellä missä Sydänkin, olipa koti sitten missä hyvänsä. Eli ei meidän Onni ole kiinni siitä missä me ollaan tai asutaan. Se on meissä, ihan meissä itsessämme.

Mut kyl me silti..... =)