IRC-Galleria

UrsulaR

UrsulaR

Perusolotilana onni ja rauha <3 Kiitos <3

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Torstai 30.04.2009 14:02

Koittakaahan nyt sitten juhlahumun ohella muistaa mikä se vapun pointti on =) Vaikka toisaalta saahan jokainen määrätä ite oman syynsä juhlintaan, mut on sillä myös se oma merkityksensä.

Vaan kylläpäs ollaan onnekkaita kun saatiin näin ihana vappukeli. Åjj.

Hih...mä muuten heräsin just.. =D Ennen ois ollu ihme jos oisin vapaapäivänä heränny ennen puoltapäivää, ja nyt sitten ihme jos yli ysin nukkuu =D On se ihanaa. Kiitos.

Hmm. Tänään aukee Helsingissä lintsi. Ja kaikkee. Oi että miten tulvii muistoja. Käytiin aina Äitin kanssa pienenä vappumarssilla ja kauppatorilla ihmettelemässä vappukrääsää. Oi niitä aikoja. Kivaa ollu kyllä aikuisiän kännihumuvaputkin, ainakin toisinaan, mut luulenpa ettei niitä tuu ihan sillä lailla kaiholla muisteltua ku lapsuuden puhtaita oloja.

Tai mistä sitä tietää. Ja kun ei oo kyenny muisteleen ku ei muista. Mut taitaapa tästä lähin mun vaput olla melko selväpäisiä... =) On se jännä.

Ja nyt taidan ottaa kirjan ja mennä tuohon kotirantaan lueskelemaan... =) Oi oi oi oi ihanuus <3

[Ei aihetta]Keskiviikko 29.04.2009 00:37

Voi ihmiset. Älkää varastako. Se tuntuu pienen yksityisyrittäjän pussissa, ihan koko perheyhteisön leivässä kun joku ymmärtämätön varastaa viidenkympin edestä bensaa. Bensan kate on huoltoasemalle todella onneton, joten sitä joutuu varastetun eestä myymään moninkertaisesti ennenkuin saa tilanteen tasoihin.

Ja tulee todella paha mieli kun hampaat irvessä puurretaan joka ainoa päivä, joka halavatun viikonpäivä ja pitkää päivää, ja sitten joku tulee ja ryöstää nenän eestä. Ja kun sitä tapahtuu monesti vuodessa.

Itseasiassa ehkä sittenkin eniten mua säälittää Sinä joka juoksubensaa otit. Voi et tiiä onnekses miten monta vihasta ja epätoivoisen turhautunutta ihmistä jätit taaksesi. Ja montako kertaa sai potkusäkki hittiä, ovenkarmikin osansa. Ja ennenkaikkea...miten sun reppanan ois käyny jos oisit hetsiltään kiinni jääny..... Mutta äläpä huoli, kyllä sun jäljillä ollaan jo. Ehkä tunnetkin jo hengityksen niskassasi.

Olisitpa armelias itsellesi jos tulisit ja maksaisit.......

Enkeleitä tiellesi ja varjelusta toimiisi, sillä karmasi väijyy varjoissasi.

[Ei aihetta]Sunnuntai 26.04.2009 16:02

Voi sitten olla että eilinen järkkärikeikka oli mun vika. Kivaa silleesti oli ja onhan se mukavaa hommaa, tolleen tollasissa rauhallisissa paikoissa ja lepposalla meiningillä. Mut en sit tiiä. Rakas ei haluu ku se on vaarallista ja taas sätkin ja olin ihan vauhko unissani ja aivan pilalla =) Ja kun ei oo pakko. Anto vaan mun eilen mennä eikä sanonu mitään, aatelkaa. Hieno mies. Ties että haluun auttaa ja antaa oman panokseni tienaamiseen. Hih. Mut:

"Sillon kun päättää ottaa jonkun lemmikin, niin siitä pidetään sillon huolta."

Voi rakas. Mä niiiiiiin toivon ja rukoilen että sun ei tarttis niin raataa ja että me voitas jo tänä kesänä istua oman, vähintään rakenteilla olevan talon mailla ja nauttia ihan meidän ikiomasta yhteisestä rauhasta. Kun sä niin tarviit sitä. Ja että kaikki menis ihan just oikein nappiin taloasioissa. Ja annan ihan kaikkeni ja enemmän että meidän on hyvä yhdessä elää ihan hamaan tappiin asti. Ja vielä sen jälkeenki =)

Kerta mä saan sun omasi olla <3

[Ei aihetta]Perjantai 24.04.2009 01:34

En tienny että on niin paratiisi tossa vieressä =OOO Rakas vei mut niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin ihanaan....aivan taikametsä... Ja se lampi! Ja se metsä siinä, ja ne linnut ja kaikki!!! Että jos sinne me voitas...huh... Kun kysyin jotta "saataisko lupa", niin tikkapariskunta ihan yllämme siinä puussa koputti ja lähti lentoon.

Ja sitten vielä se toinen paikka..... \o/ Ei meinannu jalat kantaa =D Piti ihan hakea kaupasta jätskiä vastapainoks =)

Hih...en ees muistanu koko opiston bileitä.. =D Tosin en ois ollu muutenkaan menossa. Mut tässä tilassa....ehei sellasista voi ees puhua. Liikaa rakkautta ilmassa pilatakseni moisilla... =)

<3

[Ei aihetta]Torstai 23.04.2009 14:15

On taas aika aloittaa kesä.

Om namah Shivaya.

Om namah Shanti.

Om om om.

Tulee lupiineja, omenankukkia, kimalaisia ja sääriä kutittavia heiniä. Polttavan kuumia rantakiviä, virkistäviä hetkiä veensylissä, pysähtyneitä tunteja auringossa. Auringonlaskuja laiturilla, joskus jopa nousuja. Kirkkaita huiveja ja kahisevia helmoja, paljaita varpaita ja kiliseviä koruja. Suitsukkeen tuoksuvat kiharat aurinkohiekalla. Auton läkähdyttävä kuumuus, ihoon takertuvat hiukset. Metsäretket ja suuhun vilahtavat marjat. Koivunhuiskat hyttysiä hätistelemässä. Uloslähtemisen huolettomuus ja helppous. Tuleminen ja meneminen. Ikkuna auki nukkuminen. Jäätelöaltaalla nojailu. Ja vielä vaikka ja mitä! Ja saan ehkä kohta rakkaalta polkupyörän....

Aiiiiiiiii =)

[Ei aihetta]Maanantai 20.04.2009 12:23

Aurinko <3

Kesä <3

Pitää kirjottaa äkkiä läksyraportti valmiiks että pääsee silppuaan mun iiihanan värikkään helmiovi killutinverhon ja tekeen siitä ihanii himmeleitä joka paikkaan kerta aamusängyssä silmät tarjottimen kokosina siihen lupaa pyydettyäni sain luvan =)

Iiih! Ja oooooo käyn kirpparilla jos löytys jotain ihanan värisiä lasisia jotain et sais rikkoo ja ripustella ni tulee ihania värivaloleikkejä! Ooooo ihanaaa =) Tai jotain. Hih. Ihanaa kun ei vielä yhtään tiiä mitä kaikkea tekeekään tänään ja tapahtuu. Wau.

Mut jotain ihanaahan se on ja kivaa =)

Hihiiiiiiiiiiiiiiii ja on toi <3 niin <3 ja \o/

[Ei aihetta]Torstai 16.04.2009 00:31

Joka päivä pitäisi olla ystävällinen jollekin sellaiselle ihmiselle joka nostaa karvat pystyyn ja torjunnan päälle. Oikein silleen että ihan ottas ja juttelis, kysys miten menee ja oikeesti kuuntelis.

Sieltä löytyy kuitenkin aina ihan ihminen jolla on joku syy miks herättää torjuntareaktion. Ja sit huomaa olleensa ihan hoopo kun ei heti ite tajunnu. Ja sit se ihminen onki oikeesti kiva ja mukava ja sille voi antaa paremman mielen ja kaikkee.

Ja ite tajuaa että onkin voinut olla ite just se joka on saattanut edesauttaa torjuvalla käytöksellään toisen pahaa oloa ja siten luotaan työntävältä vaikuttavaa olemusta.

Voi meitä pöljiä <3 =D

[Ei aihetta]Tiistai 14.04.2009 15:30

Ja mä niiiiiiiiiiiiiiiin rakastan ja arvostan ku rakas sanoo mulle asiat suoraan ja murahtaa ku sille tuntuu (onneks ihanan harvoin =) ) eikä venkoile ja vänkyile. Jos ei halituta, ni väläyttää kulmahammasta. Jos ei jaksa puhella, ni sanoo "tyst" ja heristää sormee. Mut muuten pistää asia kerralla kuntoon ja hoitaa hommat niinku pitää. Ja sit ku halituttaa ni sit kans halaa ja kunnolla.

Marjat marjoina ja mehut mehuina, ei mitään välimuotoja.

Awwwwww ihana MIES. Nammmmmmm <3

[Ei aihetta]Tiistai 14.04.2009 15:26

Mitäköhän tulis jos kaikki sanos kaikille kaiken aivan suoraan ja mutkittelematta.

Hmph. Hommat sujus persetti vieköön jos niin olis, edellyttäen että tyypit ei ottais nokkiinsa ja oikkuilis egonsa kanssa. En tiiä. Turhan vaikeeta välillä asiat. Asiat suoriks, hommat seleviks ja porskutarallaa sittenniin.

Ja älkää möliskö tunneilla kouluissa. Mulla vähä ehti kynnet jopa kasvaa tos pääsiäisen aikaan, mut nyt ne on taas ihan riekaleina ja pulpetin reunat iha naarmuilla. Ois niin paljon helpompi keskittyä tällä keskittymiskyvyllä ja jaksaa ylipäänsä istua aloillaan jos ihmiset olis viksusti!

MURRRR!!! ÄRRRPEKELE!!

[Ei aihetta]Lauantai 11.04.2009 13:01

Äsken manasin oikeesti harmistuneena kun en oo saanu vieläkään vastausta haastattelukysymyksiini nuorisosihteeriltä vaikka se ite lupas ne keskiviikkoaamuks. En saa nyt lehtijuttuani kirjotettua sitte. Höh. Ärsyttävää kun ihmiset ei tee sovittuja hommia ja yleensä osuuksiaan ja töitään. Missä tyyppien motivaatio? Missä omantunto ja sydämen ääni?

MURRRR!!!

Ja sit hokasin heti että hitsi vieköön oon unohtanu lähettää yhen parityön raportin opelle et se voi toimittaa sen eteenpäin yksille koosteen tekijöille. Mut heti lähetin.

Voi huokasu.

Btw, ei se viinanjuonti vaan oo mun juttu. Toissapäivänä kun tuli se taas todennettua. Kiva reissu oli, ei siinä...mut se jälkiolo. Iha tyhmä. En haluu. Vaikka oliki ihanaa sit eilen vaan lojua kotona raksun kaa. Hih. Mut ois tuo ollu viel vähä eriä ilman krapulaa. Heh.

En mä haluu enää myrkyttää mua ku en mä ansaitse niin huonoo kohteluu. Oon niin rakas mulle =)

<3